Neler Yeni

Çözüldü✓ Kablosuz mouse önerisi (max 2k civarı)

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
vgn dragonfly f1 pro

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Arkadaşlar merhaba, şuanda Razer Deathadder v2 kablolu mouse kullanmaktayım. Ancak pratiklik açısından hem kablosuz hem kablolu olabilen mouse arıyorum. Önerdiğiniz mouse'un özelliklerini ve neden alınabileceğini (kalite, grip, terletme vs
.) açıklarsanız çok memnun olurum.

1 tane inceleme videosu izlemen yeterli almak için. Fiyatı wireless mouselara göre bayağı uygundur

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Yağız Berk Özel

1 tane inceleme videosu izlemen yeterli almak için. Fiyatı wireless mouselara göre bayağı uygundur
Önerilenler arasında çöp kalır.

efeeek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe Kemal Yılmaz

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
DeLUX m800 ile arasında kalite farkı var değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o mouse'un satışı kalkmış sanırım hiçbir yerde göremedim ve fiyatı 5k'dan başlıyor.
m800 ultimate değil de pro kullandım vgn yi daha çok beğendim ben. muhtemelen m800pro ve ultimate arasında malzeme kalitesi yoktur diye düşünüyorum

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
DeLUX m800 ile arasında kalite farkı var değil mi?

Hocam o mouse'un satışı kalkmış sanırım hiçbir yerde göremedim ve fiyatı 5k'dan başlıyor.
Evet şimdi baktım ben de bulamadım, stok tükendi herhalde. Ultra olanı değil, düz Pro 4K'dan bahsediyordum 1899 TL'ydi. Ultra olan magnezyum falan daha hafif, tabi daha tuzlu.

efeeek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe Kemal Yılmaz
m800 ultimate değil de pro kullandım vgn yi daha çok beğendim ben. muhtemelen m800pro ve ultimate arasında malzeme kalitesi yoktur diye düşünüyorum
Hocam dış kaplaması iyi mi DeLUX'un? Yabancı bir kanaldan izledim pek iyi değil diyordu.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
piyasada yaygın olarak satılan hemen hemen bütün modelleri denemiş birisi olarak bu bütçede bundan iyi mouse olmadığını düşünüyorum

Hocam dış kaplaması iyi mi DeLUX'un? Yabancı bir kanaldan izledim pek iyi değil diyordu.
çok kötü değil, m800pro bi ara bin liraya satılıyodu ve o fiyat için aşırı kaliteliydi. ama vgn kalite olarak delux dan bir iki tık daha iyi

efeeek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe Kemal Yılmaz
piyasada yaygın olarak satılan hemen hemen bütün modelleri denemiş birisi olarak bu bütçede bundan iyi mouse olmadığını düşünüyorum

çok kötü değil, m800pro bi ara bin liraya satılıyodu ve o fiyat için aşırı kaliteliydi. ama vgn kalite olarak delux dan bir iki tık daha iyi
Sizce 1k fiyat farkına değer mi peki?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Sizce 1k fiyat farkına değer mi peki?
m800 pro şu anda 1700 tl civarında ama satıcısı berbat, ultra yurtdışından hemen hemen aynı paraya geliyo. tr garantili olsun diyosan bence wraithden vgn dragonfly al. şekil olarak hemen hemen aynılar, ikisi de çok büyük değil

Top Bottom