efegndz isimli üyenin son içerikleri

1. E

Tradeit.gg yardım lazım

nasıl hallettin kanka bizim de belki bilgimiz olur
  2. E

Çözüldü✓ Kablo konusunda yardım lazım

300w yazanı takıyorum diğerlerine çıktığı yere geri sokuşturuyorum hocam doğru mudur 1754675110 300w yazanı takıyorum diğerlerine çıktığı yere geri sokuşturuyorum hocam doğru mudur
  3. E

Çözüldü✓ Kablo konusunda yardım lazım

Bilgisayarı servise gönderdim geldiğinde bu kabloları gördüm nereye sokulacağı ve ne yapılacağı hakkında gram fikrim yok yardım eder misiniz
  4. E

Yeni sistemde oyun donma sorunu

bende de aynı sorun vardı servise gönderdim ramleri ve ssdleri değiştirdiler belki aynı sorun vardır. hazır aldıysan sistemi bir görüş istersen
  5. E

SİZCE MANTIKLI SEÇİMLER Mİ ?

hocam mouse den memnun musun bir kroniği falan var mı bilgin var mı
  6. E

Yardım RDR2 İçin Türkçe Yama Önerisi

yaparsan haber verir misin
  7. E

Playstation 5 Digital vs CD Sürüm

ben cd li almama rağmen dijitalden oyun alıyorum zaten online oynamak için ps plus alman lazım ve sende cd si olan oyunda ps plus ta var bence dijital al
  8. E

Dualsense Pc kullanan var mı

tlou oynamadım onunla ama steamda bir uygulama ile desteklenmeyen oyunlarda da oynayabilirsin diye biliyorum.Ben sadece pes fifa oynadım bide ets yi denedim
  9. E

Yardım Corsair kulaklığımda mikrofon sesim kulaklığıma geliyor

icue yazılımında equalizer kısmına gidip sidetoneye baktın mı
  10. E

4-5k bütçe monitör önerisi

Hocam bende o monitör vardı ve 5 ay sonra böyle oldu.Tabi herkese denk gelir diyemem ama uyarayım yine de
  11. E

Sıfır sistemde takılma sorunu

4070 ti süper kullanıyorum ben.Ne yaptıysam çözemedim,benimde her şey güncel ama bir türlü düzeltemedim
  12. E

Sıfır sistemde takılma sorunu

bende aynı sorundan müzdaripim hocam çözersen yazarsan sevinirim
  13. E

4kya Kadar Wireless Kulaklık Önerisi

corsair void rgb elite 7.1 kullanıyorum hocam memnunum.Önerebilirim sizin için
Geri