Sıkıntı yok hocam çok yardımcı oldunuz teşekkürler tekrardan yarın sipariş edeceğim ama yazım hatası yapmışım üstteki sorularda onu düzelteyim.
"Hocam...
Hocam yandaki ışıkları kapamak mevcut klavyenin etrafında dönen
1728839301
Birde switchler çok ses çıkarıyor mu gece kullanırken falan evdekileri rahatsız...
Hocam selam, forumlara fazla bakmadığım için yeni gördüm. Yerlerini ezbere bildiğin sürece sıkıntı yok, gayet kolay bir şekilde alışılıyor. Ring ışığının...
Selamlar hocam hemen size ilk deneyimlerimi anlatayım.
Gayet güzel bir şekilde kutuya sarılmış bir şekilde geldi. İçinden tuşları çıkarmak için bir alet...
Valla PUBG vs gibi pek çok oyun oynuyorum size şöyle söyliyim pubg de erangel tokilerde yan tokideki düşmanın molotof çektiğini bomba çektiğini bile...
Evet hocam cloud 2 hakkında bayağı iyi yorumlar duydum, sınırları zorlayıp yüksek ihtimalle onu alacağım. Güzel ses kasılır mı, ses kalitesi nasıldır, beni...
Akakçe'de en ucuz 2800'e buldum, eğer ay sonuna kadar fiyat artışıyla karşılaşmazsam alacağım.:D Yine de her ihtimale karşı yedekte bir seçenek daha tutmak...
Selamlar arkadaşlar,
CS2 oynarken güzel bir şekilde ses kasabileceğim, sesimi de karşıya güzelce iletebileceğim bir kulaklık arıyorum. Bütçem 2000, en...