Merhabalar biliyorum saçma bir soru kişiden kişiye değişir ama 1.5 yılda sözel 450 480 puanlar yapılabilir mi 0’a yakın temel günde 4 saat çalışma ile etrafımda çok sınava çalışanlar olmadığı için bilmiyorum bu puanlar hayal mi bazıları sözel kolay rahat yaparsın diyor ama bilemiyorum
Merhaba arkdaşlar şuan 11. sınıfım 2. dönem açığa almayı düşünüyorum geçen sene ailevi sebeplerden dolayı okula gitmedim ve devamsızlıktan kaldım bundan dolayı açığa alabliyorum şubat da 18 olucam açık lisede dönem kısaldığı için açığa almayı düşünüyorum benim sorum ben 9-10. sınıfları 55...
Ses sadece yük altındayken geliyor normalde ses yok sesli şekilde 10 saate yanık kullandım bir şey olmadı ama rahatsız etmeye başladı
sistem özellikleri:
amd 9800x3d
5070ti palit
psu Vento VG4200S 850W 80+ Bronze
Şuan da hyperx cloud 3 kablolu modeli mevcut sesler bana biraz az geliyor birde kablolu istemiyorum bütçe 14k ya kadar hyperx cloud 3 S wirless modelini almak istiyorum ama şuan ki gibi ses seviyesi hakkında şüphelerim var veya SteelSeries nova pro modeli almayı düşünüyorum sizce hangşsini...
bitfenix v2 cube 240m
bilgisayarı daha alalı 2 gün oldu
1753695822
çok bilgim yok ama bana stok da ki watt çok geldi internette 120w yazıyor bnenimki 145 çekiyor
merhaba arkadaşlar işlemcim çok ısındığı için undervolt yaptım curve optimizerden -30 verdim cine bench testlerini koyacağım stok hali 95 derecededeyken şuan 83 civarı sizce undervolt değeri şuan iyi mi yoksa azaltmalımıyım