EFKEN isimli üyenin son içerikleri

1. E

Unlost Eco v2

6500 TL cebine koy internette alışverişe çık bu sıstemden daha iyisini dizersin belki 200 300 tl cebine kalır.
  2. E

GPU kullanımı

yardımcı olabilecek var mı ?
  3. E

GPU kullanımı

AMD yazılımında %0 dan kendı kendıne dalgalanma yapıyor boşta çalıştığı zaman ve böyle görünüyor nedenini anlamadım bu ve 4GB paylaşım görünüyor her şey normal mi ?
  4. E

EKRAN KARTI kullanımında tutarsızlık

herhangi bir problem yok virüs bakımından sistem 2 günlük zaten.
  5. E

0 Sistem görüntü yok

Sorun çözüldü TV bağlayıp bıos güncelledikten sonra Ekran driver kurunca monitörü algıladı bu modelde herkes bu problemi yaşamış UIEF'den de giriş kısmını değişerek görüntü elde edebilirsiniz.
  6. E

EKRAN KARTI kullanımında tutarsızlık

rx580 armor 8 GB ekran kartına sahibim ekran kartı driver kısmından ve msı afterburner dan da baktım. GPU kullanımı birden %0 oluyor sonra artıyor bu değerler düşüp artarken fps drop yiyor gibiyim. işlemcim 3300x RAM 3000mhz 8GB
  7. E

0 Sistem görüntü yok

anakart'a da taktım ( ekran kartını cıkartıp öyle görüntü yoktu galiba özelliği olmadıgı icin )ekran kartın'a da taktım görüntü vermedi yine...
  8. E

0 Sistem görüntü yok

monitör çalışıyor başka pc taktım (laptop) , kasa da çalışıyor lakin görüntü gelmıyor.
  9. E

0 Sistem görüntü yok

Evet öyle yaptım
  10. E

0 Sistem görüntü yok

Merhaba arkadaşlar 1 sistem toplamıştım. 0 kurulumunu yaptım lakin ekrana görüntü gelmiyor. kasa 600w 80+ Monitör : Viewsonic 23.6" VX2458-MHD işlemci : ryzen 3 3300x ekran:rx580 ram :gskill 8gb 3000mhz anakart: b450m a pro max
Geri