eren yağan
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
Sadece gülüyorumBu sistem nasıl sizce ?
ÇÖP. Asla alınmamalı fiyatını haketmiyor.
"İnventus çok kaliteli moruq ya" diyenler acaba neye göre diyor? Hayır her şey aynı ve aşırı pahalı sistemler. Kâr oranını çok yüksek tutan bir firmadan fazlası değil bence.Sadece gülüyorum
rx580 li sisteme 6.5k vermek vay be![]()
Bence Unlost da bilmiyor sistemlerin bu denli kötü olduğunu. Yıllardır İventus'la çalıştığı için 1-2 tane sistem toplatıp satışa sunuyor ve büyük bir kitle de bu sistemi bilmeden sırf Unlost çıkardı diye satın alıyor."İnventus çok kaliteli moruq ya" diyenler acaba neye göre diyor? Hayır her şey aynı ve aşırı pahalı sistemler. Kâr oranını çok yüksek tutan bir firmadan fazlası değil bence.
kronik sorunlu SSD olan ve daha pahalı olan sistemi öneriyorsun.Hayatta değmez, bu fiyata R5 3500x + RX 5700 XT sistem var
![]()
Taurus Bronze | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Taurus Bronze | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
200TL daha pahalı sadece ve SAF GÜÇ olarak RTX 2070S rakibi, SSD konusunda haklısınkronik sorunlu SSD olan ve daha pahalı olan sistemi öneriyorsun.
Hayır hocam , ilk çıktığı zaman yine pahalı.ben bunu ilk fiyatı ile almıştım ilk fiyatları çok ucuz oluyor ama sonra artıyor
Ne kadar karakterli (!) olduğunu da gördük zaten geçtiğimiz şu son 3 günde.Bence Unlost da bilmiyor sistemlerin bu denli kötü olduğunu. Yıllardır İventus'la çalıştığı için 1-2 tane sistem toplatıp satışa sunuyor ve büyük bir kitle de bu sistemi bilmeden sırf Unlost çıkardı diye satın alıyor.