efsanegewdan2 isimli üyenin son içerikleri

1. E

50000TL Sistem Önerisi Verirseniz Sevinirim?

neredeyse sadece valorant oyniyacağım için en güçlü parça olarak işlemci almak istiyorum 2. el parça yada sistemlerede açığım varsa önerilerinizi bekliyorum (amd işlemci nvidia ekran kartı iyi olur)
  2. E

1-2k arası Mouse pad önerisi

Darmoshark m3v2 mouse um var valorant oynuyorum 1600 dpi 0.3 sens te oynuyorum ve ciddi bi şekilde e-spor için kasıyorum önerebileceğiniz wraith sitesinde 1-2k arası mouse pad varsa alabilirmiyim.
  3. E

Çözüldü✓ 2000 tl mouse önerisi

Zaman ayırdığınız için teşekkürler
  4. E

Baktım şimdi 18 çıktı lenovo m600s gördüm bi kaç inceleme vs. Çoğunlukla begenildigini farkettim sizce atk mı m600s mı almalıyım
  5. E

Valorant için akıcı olması açısından max 2k bütçe ile küçük orta boy el için mouse önerisi alabilirmiyim aklımda hiçbir mouse yok palm şeklinde kullanıyorum
  6. E

Yardım Lg 24gs65f-b 2.el alınır mı

Ürünü başlıkta belirttim çok kısa bir süre kullanılmış 1.buçuk seneden fazla garantisi var ve 4000 tl ye satışta sizce alınır mı?
  7. E

Monitör önerisi alabilirmiyim

maalesef 6k ya çıkamıyorum 5k civarlarında varsa önerebileceğin sevinirim.
  8. E

Monitör önerisi alabilirmiyim

5k civarlarında bütçem var valorant lol vb. oyunlar oyniyacağım 165-180 hz monitör önerisi alabilirmiyim
  9. E

Çözüldü✓ Ag400 kasama sığarmı

Yanlış yazmışım kusura bakmayın ve teşekkür ederim
  10. E

Çözüldü✓ Ag400 kasama sığarmı

Gamebooster gb 3107f kasa kullanmaktayım ag400 soğutucu kasama sığar mı?
  11. E

Yeni PC topladım fakat hiçbir şekilde açılmıyor

Denedim fakat olmadı 1705943990 Denedim fakat öbür kablolar girmiyo
  12. E

1705943135 Psu dan kabloyu çıkarttığım zaman elektrik sesi çıkıyor 1705943166 Tekrar çıkartıp takmıştım fakat olmamıştı
  13. E

Tüm parçalar 0 şekilde yeni bir sistem aldım parçaları topladım kablolamayi videolardan araştırarak doğru taktığıma eminim fakat prize taktığımda çalışmıyor önceden 1 kaç kez anlık bir şekilde ışıkları vesaire yandı ve hemen ardından kapandı sizce bunun nedeni nedir?
  14. E

sizce hangi kasa alınır?

yanıtınız için teşekkürler
Geri