efsanegewdan2
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
- Bütçe
- 2000
Valorant için akıcı olması açısından max 2k bütçe ile küçük orta boy el için mouse önerisi alabilirmiyim aklımda hiçbir mouse yok palm şeklinde kullanıyorum
Rampage zenith pro vardı yakınlarda ama şuan 2700 galiba o yüzdenValorant için akıcı olması açısından max 2k bütçe ile küçük orta boy el için mouse önerisi alabilirmiyim aklımda hiçbir mouse yok palm şeklinde kullanıyorum
Baktım şimdi 18 çıktı lenovo m600s gördüm bi kaç inceleme vs. Çoğunlukla begenildigini farkettim sizce atk mı m600s mı almalıyımATK A9 Plus bakın. Küçük orta boy el için emin değilim hocam bilek çizgisinden orta parmağın ucuna kadar ortalama 18cm falan geliyorsa tam oturur.
ATK alın hocam, Plus olanını alın ama düz A9 değil.Baktım şimdi 18 çıktı lenovo m600s gördüm bi kaç inceleme vs. Çoğunlukla begenildigini farkettim sizce atk mı m600s mı almalıyım
Zaman ayırdığınız için teşekkürlerATK alın hocam, Plus olanını alın ama düz A9 değil.
Baktım şimdi 18 çıktı lenovo m600s gördüm bi kaç inceleme vs. Çoğunlukla begenildigini farkettim sizce atk mı m600s mı almalıyım
AtkBaktım şimdi 18 çıktı lenovo m600s gördüm bi kaç inceleme vs. Çoğunlukla begenildigini farkettim sizce atk mı m600s mı almalıyım