egemenacar isimli üyenin son içerikleri

1. E

Hawk Fab v4 mü Xdrive 15li mi

hocam ne sorabilirim bilmiyorum genel olarak tavsiye eder misiiniz
  2. E

Öneri 7k Bütçe ile xDrive 15'li Plus alınır mı?

zaman ayırdığınız için teşekkür ederim hocam iyi günlerde kullanmanız dileğiyle karar kendimde bitiyor bakalı
  3. E

Öneri 7k Bütçe ile xDrive 15'li Plus alınır mı?

hocam 15'li modelini mi aldınız ve yorumlarınız nelerdir ,
  4. E

Hawk Fab v4 mü Xdrive 15li mi

hocam hortlatıyorum ama nasıl memnun kaldınız mı görüşleriniz nelerdir
  5. E

Arpelia çalışma masalarından hangisini tercih etmeliyim?

hocam yaşadığım yerde marangozlar az buz paralardan bahsetmiyor, para bir yana uğraşacak vakitim yok
  6. E

Arpelia çalışma masalarından hangisini tercih etmeliyim?

Merhabalar iyi günler masa arayışındayım bu iki masa arasında kaldım sadece ayağı için arasındaki fiyat farkını vermeye değer mi kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim https://arpelia.com/urun/arpelia-calisma-masasi-140x70x73-cm-dikdortgen-ayakli/...
  7. E

Steelseries arctis 7+

Merhaba günlük kullanım ve oyun için Steelseries arctis 7+ hala alınır mı?
  8. E

f/p gaming mouse önerisi

Merhabalar laptop alıyorum kablosuz günlük kullanım için mousem mevcut ama gaming için de bir mouse arıyorum tavsiyelere açığım Rival 5 , razer cobra, logitech g402 alternatiflerim şuan
  9. E

ASUS TUF A15 AMD VS ASUS TUF F15 İNTEL

İyi günlerde kullanın 🙏🏻😄
  10. E

Anladım hocam teşekkür ediyorum değerler normal gözüküyor ben de muğlada oturuyorum havalar malum siz nerede yaşıyorsunuz
  11. E

Hocam harikasınız.Isınma problemine çok takılmıyorum laptoptur sonuçta ısınır ama sizin kullanımıza göre deneyimleriniz nasıl?
  12. E

Teşekkürler hocam hangi modeli kullanıyorsunuz acaba
  13. E

Laptopta AMD vs İntel

14. E

Haklısın hocam bu kronik işi araba-motor işi gibi ağızdan ağıza dolaşıyor biraz içime su serptiniz teşekkürler
  15. E

Laptopta AMD vs İntel

1721586944 Buna bakmıştım hocam https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-f15-fx507vv-lp241-8gb-rtx4060-140w-13-nesil-intel-i7-13620h-16gb-ram-512gb-ssd-15-6-inc-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00005VF64I
Geri