Neler Yeni

Öneri 7k Bütçe ile xDrive 15'li Plus alınır mı?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Oğuz
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Yunus Emre Uzun
Çok fazla para bayılmadan yeni koltuğa geçmek istiyorum. Kuponla tam 6983 TL yapıyor. Mantıklı mı almak?
https://www.trendyol.com/xdrive/15-...s-p-263932799?boutiqueId=61&merchantId=538804

Şu koltuk da çok dikkatimi çekti.
https://www.amazon.com.tr/dp/B07K3T...33&creativeASIN=B07K3TWJ5J&linkCode=asn&psc=1

Çok kaba büyük olsun istemiyorum zaten çok kilolu da değilim çok fazla uzun da değilim.
hocam amcamda sizin gibi ofis tarzı koltuk bakıyordu izmir karabağlar bölgesi mobilyacıların bölgesidir işte oraya gittik amcamla koltuk bakıyorduk rastgele denk geldik zio koltukların üretüm ve satış mağazsıda ordaymış oraya gittik ofis koltuğu alıcaz diye çıktık oyuncu koltuğu aldık amcam bir anda ben bunda senelerce rahat ederim dedi ve aldı bende şaşırdım tavsiyem oyuncu koltuğunda yana olur hawk ın modellerini herkes övüyor onlara da bakabilirsiniz

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam amcamda sizin gibi ofis tarzı koltuk bakıyordu izmir karabağlar bölgesi mobilyacıların bölgesidir işte oraya gittik amcamla koltuk bakıyorduk rastgele denk geldik zio koltukların üretüm ve satış mağazsıda ordaymış oraya gittik ofis koltuğu alıcaz diye çıktık oyuncu koltuğu aldık amcam bir anda ben bunda senelerce rahat ederim dedi ve aldı bende şaşırdım tavsiyem oyuncu koltuğunda yana olur hawk ın modellerini herkes övüyor onlara da bakabilirsiniz
Bu bütçeye fab var ama çok iyi bulmuyorum ben fab serisini

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Oğuz
Yok mu la önerisi olan aaaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldım öneri olmayınca

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Oğuz
hocam 15'li modelini mi aldınız ve yorumlarınız nelerdir
,
Hocam bugün geldi kurulumu yaptım 2 saatimi aldı biraz birsürü malzeme olunca biraz kafa yaktı ama videoyu izleyince kolaydı. Üst tarafı kaldırıp alt tarafa sabitlemek tek başıma biraz zor oldu ama halledilir bir şey. Şu an daha yeni yeni oturuyorum önceden çok küçük bir sandalyede oturduğum için bu 4-5 katı olunca şuanlık bir garip geldi ama zamanla alışırım. Şu anlık rahatlıkta bir problem yok söyleyeceğim çok bir şey yok aslında çok tecrübem olmadığı için ne diyebilirim onu da bilmiyorum.
WhatsApp Image 2025-02-28 at 22.21.07.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Egemen Mehmet Acar
Hocam bugün geldi kurulumu yaptım 2 saatimi aldı biraz birsürü malzeme olunca biraz kafa yaktı ama videoyu izleyince kolaydı. Üst tarafı kaldırıp alt tarafa sabitlemek tek başıma biraz zor oldu ama halledilir bir şey. Şu an daha yeni yeni oturuyorum önceden çok küçük bir sandalyede oturduğum için bu 4-5 katı olunca şuanlık bir garip geldi ama zamanla alışırım. Şu anlık rahatlıkta bir problem yok söyleyeceğim çok bir şey yok aslında çok tecrübem olmadığı için ne diyebilirim onu da bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
zaman ayırdığınız için teşekkür ederim hocam iyi günlerde kullanmanız dileğiyle karar kendimde bitiyor bakalı

ahmttunc

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Hala kullanıyor musun? memnun musun?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Oğuz

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Oğuz
rahat mı acaba sırt özellikle, şişman değilim onu da göz önünde bulundurursak
Önceden ne kullandığınıza bağlı hocam. Daha iyilerini veya muadillerine kullanmadan yorum yapmamak gerekli. Önceden Bürosit Cosmo deri koltuktan kullanıyordum. Oturma yeri olarak bakınca off mükemmel rahat falan demem ama yine de rahatlık konusunda bir sıkıntı yok. Eskiye oranla daha az ağrı oluyor uzun süre oturunca. Bunun artısı işte uzun, kafanı yaslayabiliyorsun ve daha geniş. Bel yastığı tam olarak alt konumun şeklinde olduğu için çok uzun boylu falansanız rahatlığını hissettirmeyebilir bence bu yönden biraz eksi ama tabi lastiği olduğu için belinize doğru kaldırabilirsiniz.

ahmttunc

80+ Bronze
Önceden ne kullandığınıza bağlı hocam. Daha iyilerini veya muadillerine kullanmadan yorum yapma gerekli. Önceden Bürosit Cosmo deri koltuktan kullanıyordum. Oturma yeri olarak bakınca off mükemmel rahat falan demem ama yine de rahatlık konusunda bir sıkıntı yok. Eskiye oranla daha az ağrı oluyor uzun süre oturunca. Bunun artısı işte uzun, kafanı yaslayabiliyorsun ve daha geniş. Bel yastığı tam olarak alt konumun şeklinde için çok uzun boylu falansanız rahatlığını hissettirmeyebilir bence bu yönden biraz eksi ama tabi lastiği olduğu için belinize doğru kaldırabilirsiniz.
önceden dümdüz sandalye kullanıyordum, hala onu kullanıyorum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Oğuz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular