Neler Yeni

Öneri 7k Bütçe ile xDrive 15'li Plus alınır mı?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,980
İsim
Oğuz
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

ynsemreuzun

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yunus Emre Uzun
Çok fazla para bayılmadan yeni koltuğa geçmek istiyorum. Kuponla tam 6983 TL yapıyor. Mantıklı mı almak?
https://www.trendyol.com/xdrive/15-...s-p-263932799?boutiqueId=61&merchantId=538804

Şu koltuk da çok dikkatimi çekti.
https://www.amazon.com.tr/dp/B07K3T...33&creativeASIN=B07K3TWJ5J&linkCode=asn&psc=1

Çok kaba büyük olsun istemiyorum zaten çok kilolu da değilim çok fazla uzun da değilim.
hocam amcamda sizin gibi ofis tarzı koltuk bakıyordu izmir karabağlar bölgesi mobilyacıların bölgesidir işte oraya gittik amcamla koltuk bakıyorduk rastgele denk geldik zio koltukların üretüm ve satış mağazsıda ordaymış oraya gittik ofis koltuğu alıcaz diye çıktık oyuncu koltuğu aldık amcam bir anda ben bunda senelerce rahat ederim dedi ve aldı bende şaşırdım tavsiyem oyuncu koltuğunda yana olur hawk ın modellerini herkes övüyor onlara da bakabilirsiniz

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,980
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam amcamda sizin gibi ofis tarzı koltuk bakıyordu izmir karabağlar bölgesi mobilyacıların bölgesidir işte oraya gittik amcamla koltuk bakıyorduk rastgele denk geldik zio koltukların üretüm ve satış mağazsıda ordaymış oraya gittik ofis koltuğu alıcaz diye çıktık oyuncu koltuğu aldık amcam bir anda ben bunda senelerce rahat ederim dedi ve aldı bende şaşırdım tavsiyem oyuncu koltuğunda yana olur hawk ın modellerini herkes övüyor onlara da bakabilirsiniz
Bu bütçeye fab var ama çok iyi bulmuyorum ben fab serisini

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,980
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok mu la önerisi olan aaaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldım öneri olmayınca