Neler Yeni

XDrive Tarsus oyuncu koltuğu alınır mı?

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ümit
Selamünaleyküm, hayırlı akşamlar arkadaşlar.
En ergonomik ve ortopedik; sırt, boyun ağrıları ve skolyoz olan kişiler için en sağlıklı, en rahat uzun saatler için koltuk önerir misiniz?
Daha önce oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmadım. Mutfak sandalyesi kullanıyorum ama artık sağlığım için bir koltuk almak istiyorum.
Yıl sonu İndirimleri olur diye bekledim indirim de olmadı.
Rica ediyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun, doğru yönlendirilmek istiyorum.
Mobilyacıya gitsem yaptırmaya kalksam ne kadara yaptırabilirim acaba? Bulduğum örnek koltuklar bunlar. Hepsinin iyi yorumu olduğu kadar kötü yorumları da var.
https://www.akakce.com/calisma-koltugu/en-ucuz-xdrive-tarsus-business-kumas-fiyati,760463341.html
Amazon.com.tr
https://www.hepsiburada.com/xdrive-15-li-plus-profesyonel-oyuncu-koltugu-kumas-gri-pm-HBC00005OOCU7
https://www.ikea.com.tr/urun/markus-vissle-koyu-gri-calisma-sandalyesi-70261150
IKEA Markus'un çok öneriliyor fakat 1100 TL kargo ile 11k oluyor. xDrive Tarsus ise Markus'a benziyor sizce alınır mı?
sen sistem aldın mı hocam?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu
Direkt egzersiz yap hocam. Hemen bugün başla valla ciddiyim, yoksa dediğin gibi sabit bir ağrı var ve hiçbir zaman geçmiyor.

Bunları yapıyorum. Önceki zamanlara göre rahatlama var. Ama kesinlikle sende egzersize başlamalısın. Hatta yürürken bile dik durmaya çalış, kendini alıştır.

Alıntıyı görüntüle
Çok teşekkürler , peki koltuk olarak öneriniz hangisi olurdu ? Zam gelmeden koltukta almak istiyorum.
Doktorların oturduğu koltuklar hangileri acaba , ofis koltuğu tarzı
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen sistem aldın mı hocam?
evet çok şükür

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ümit
Çok teşekkürler , peki koltuk olarak öneriniz hangisi olurdu ? Zam gelmeden koltukta almak istiyorum.

evet çok şükür
hayırlı olsun hangisini aldın

• Beğen

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ümit
pc hocası yılın son sistemini aldım çok şükür
iyi cok sükür.
koltuk konusuna gelince hawk markasından ürün bakmanı tavsiye ederim. adamlar hurdaya cıkmıs garantisi biteli 2 sene olmus koltuğa bile tek maille 2 adet sağ ve sol kol gönderdiler tornavida setiyle beraber.

• Beğen

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Yunus Şahin

evet çok şükür

Ben de koltuğu değiştirdim ağrıda değişiklik olmadı. Oturma grubundaki tekli koltuğu kullanıyorum. Egzersizden dolayı değişiklik yaşadım. Ama bu da girip çıkması zor olmaya başladı. Büyük ihtimal bende Hawk Fab 6 alacağım.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu
iyi cok sükür.
koltuk konusuna gelince hawk markasından ürün bakmanı tavsiye ederim adamlar hurdaya cıkmıs garantisi biteli 2 sene olmus koltuğa bile tek maille 2 adet sağ sol kol gönderdiler tornavida setiyle beraber.

Teşekkürler , koltuk konusunu araştırıyorum bir süredir ve forumlardaki konulara da baktım.
Hawk önerenler olduğu kadar hiç önermeyenler de var.
İkea markus çok öneriliyor ama 1100 tl kargo ile 11k yapıyor o kadar vermek istemiyorum.
Araştırırken de xdrive tarsus modelini gördüm ikea markus gibi , youtube da da videoları var alınabilir gibi duruyor.
Seduna thunder pro da çok indirime giriyordu onu da görüyordum. Oyuncu koltuğu alacaksam sanırım 15'li plus alırım , o öneriliyordu.
Xdrive tarsus 20 günde geliyor , seduna ise 4 günde ve amazon gönderiyor.. Sağlığım için hangisi daha iyi olur kararsızım.
Daha önce de hiç ofis/oyuncu koltuğu kullanmadım.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ümit
Teşekkürler , koltuk konusunu araştırıyorum bir süredir ve forumlardaki konulara da baktım.
Hawk önerenler olduğu kadar hiç önermeyenler de var.
İkea markus çok öneriliyor ama 1100 tl kargo ile 11k yapıyor o kadar vermek istemiyorum.
Araştırırken de xdrive tarsus modelini gördüm ikea markus gibi , youtube da da videoları var alınabilir gibi duruyor.
Seduna thunder pro da çok indirime giriyordu onu da görüyordum. Oyuncu koltuğu alacaksam sanırım 15'li plus alırım , o öneriliyordu.
Xdrive tarsus 20 günde geliyor , seduna ise 4 günde ve amazon gönderiyor.. Sağlığım için hangisi daha iyi olur kararsızım.
Daha önce de hiç ofis/oyuncu koltuğu kullanmadım.
vallahi satış sonrası destek en önemlisi, 3 sene gecmiş ürüne ücretsiz sağ sol kol gönderen marka benim için iyidir. tabi eleştirenlerede saygı duyuyorum. 11k cok para değil mi ya koltuk için?

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu
vallahi satış sonrası destek en önemlisi, 3 sene gecmiş ürüne ücretsiz sağ sol kol gönderen marka benim için iyidir. tabi eleştirenlerede saygı duyuyorum. 11k cok para değil mi ya koltuk için?
Evet çok fazla , 2 tane xdrive tarsus parası. O yüzden xdrive tarsus düşünüyorum ve yeterince video da vardı.
Dediğim gibi hawk hakkında çok olumsuz yorumlara da denk geldim o yüzden kararsızım.
Peki xdrive'ın ya da seduna'nın firma desteği nasıl acaba ?

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ümit
Evet çok fazla , 2 tane xdrive tarsus parası. O yüzden xdrive tarsus düşünüyorum ve yeterince video da vardı.
Dediğim gibi hawk hakkında çok olumsuz yorumlara da denk geldim o yüzden kararsızım.
Peki xdrive'ın ya da seduna'nın firma desteği nasıl acaba ?
xdrive kullanan çok diğer marka hakkında bilgim yok. yani kafanı karıstırmayım ama bu markaların kalitesi denk gibi. hawk ve xdrive arasında çok büyük kalite farkı bekleme. tek bildiğim bir koltuğa asla 11k verilmez max 7k bütçe ayır.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu
xdrive kullanan çok diğer marka hakkında bilgim yok. yani kafanı karıstırmayım ama bu markaların kalitesi denk gibi. hawk ve xdrive arasında çok büyük kalite farkı bekleme. tek bildiğim bir koltuğa asla 11k verilmez max 7k bütçe ayır.
Senin önerdiğin oyuncu koltuğu benim söylediğim ise ofis koltuğu fark bu temelde.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Top Bottom