egzaxxy isimli üyenin son içerikleri

1. egzaxxy

Kasadan bip bip sesi gelme sorunu

bakarım hocam iyi geceler ❤
  2. egzaxxy

gelmiyor hocam teşekkürler
  3. egzaxxy

ışık modu değiştirme kasa kapama açma tuşunun altındaki yerden duyuyorum 1762204603 sorun hakkında fikriniz varmı?
  4. egzaxxy

fan ayarlarını değiştirdim test için sonra otomatik yap dedim öndeki 3 fandan biri durdu düzeltim onu bozmuşum sorun yok fanlarda normal gibi ama ondan sonra başladı
  5. egzaxxy

armoury crate ile uğraştıktan sonra başladı hocam ayalar bozulmuş olabilir mi 1762203942 yok ama kirli baya 1 hafta sonra falan derin temizlik yapıcaktım ama
  6. egzaxxy

video linki olarak atıcam hocam 1762203358 1762203663 armoury crate sıkıntı yapıyor olabilir mi
  7. egzaxxy

kasanın usb yerinden sürekli durmadan bipbip diye ses geliyor neden olabilir
  8. egzaxxy

Öneri Gaming Laptop Önerisi

bunları buldum iyi midir? başka öneri varsa olur 30-35k arası
  9. egzaxxy

Yardım Steamden ea play alamıyorum

cüzdan ile almaya çalıştığımda Satın almaya çalıştığınız oyunlardan bir tanesine zaten sahip olduğunuz için, siparişiniz tamamlanamadı. Sahip olmadığınız bir ürünü satın aldığınıza emin olmak için, lütfen hesabınızı ve alışveriş sepetinizi kontrol edin. sorunu alıyorum aboneliklerde iptal...
  10. egzaxxy

Bu parçalar birbiri ile uyumlu mu?

yok hocam 5500 elimde vardı diğerlerini yeni alcam
  11. egzaxxy

anladım teşekkürler
  12. egzaxxy

ekran kartı 2. el diğerleri sıfır
  13. egzaxxy

ekran kartının fiyatını bilmiyorum diğerleri 10k tutması lazım
  14. egzaxxy

Vento Vg3400s Temperli Cam Rgb Atx Bilgisayar Kasası AMD Ryzen 5 5500 3.6 GHz AM4 16 MB Cache 65 W İşlemci Asrock B450M-HDV R4.0 90-MXB9N0-A0UAYZ AMD B450 Soket AM4 DDR4 3200+(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart Corsaır Cmk16gx4m2e3200c16w Vengeance Lpx 16gb 2 X 8gb Ddr4 Dram 3200mhz Beyaz...
  15. egzaxxy

Bu monitörlerden hangisi daha iyi

anladım o zaman tek msi 256f kalıyor onu alırım başka bir mönitör bulmazsam teşekkürler tekrardan
Geri