egzaxxy isimli üyenin son içerikleri

1. egzaxxy

2k Altı Kablosuz Mouse Önerisi

Anladım, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  2. egzaxxy

Plus'ı önerir misiniz?
  3. egzaxxy

wraith iade politikası çok katı diyolar doğru mu
  4. egzaxxy

a9 plus sorunlu diyorlar başka öneriniz var mı
  5. egzaxxy

Yazın almak için 2K altı mouse arıyorum fakat kafam çok karıştı herkes farklı bir şey söylüyor. Avuç içi tutuyorum elim büyük uzun süreli götürecek hızlı ve hafif mouse arıyorum. ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse bunu buldum alınır mı?
  6. egzaxxy

Öneri 5k 1080p Monitör Önerisi

çok komikmiş kral para ver alalım daha iyisini 1780427334 senin için 4k oled alsam yeter mi
  7. egzaxxy

Öneri 5k 1080p Monitör Önerisi

1080p düşünüyorum 180-240hz falan olsa iyi olur ekran kartı 7700xt 24 inç tercihimdir bulduğum bunlar https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-g25f2-24-5-1-ms-full-hd-pivot-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1059285181.html...
  8. egzaxxy

Kasadan bip bip sesi gelme sorunu

bakarım hocam iyi geceler ❤
  9. egzaxxy

gelmiyor hocam teşekkürler
  10. egzaxxy

ışık modu değiştirme kasa kapama açma tuşunun altındaki yerden duyuyorum 1762204603 sorun hakkında fikriniz varmı?
  11. egzaxxy

fan ayarlarını değiştirdim test için sonra otomatik yap dedim öndeki 3 fandan biri durdu düzeltim onu bozmuşum sorun yok fanlarda normal gibi ama ondan sonra başladı
  12. egzaxxy

armoury crate ile uğraştıktan sonra başladı hocam ayalar bozulmuş olabilir mi 1762203942 yok ama kirli baya 1 hafta sonra falan derin temizlik yapıcaktım ama
  13. egzaxxy

video linki olarak atıcam hocam 1762203358 1762203663 armoury crate sıkıntı yapıyor olabilir mi
  14. egzaxxy

kasanın usb yerinden sürekli durmadan bipbip diye ses geliyor neden olabilir
  15. egzaxxy

Öneri Gaming Laptop Önerisi

bunları buldum iyi midir? başka öneri varsa olur 30-35k arası
Geri