kasanın usb yerinden sürekli durmadan bipbip diye ses geliyor neden olabilir
video linki olarak atıcam hocamSistemde arıza var hocam onu belirtiyor. Sesin kaç uzun kaç kısa olduğunu belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz hatta video çekme imkanınız varsa daha iyi olur
Sistemde arıza var hocam onu belirtiyor. Sesin kaç uzun kaç kısa olduğunu belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz hatta video çekme imkanınız varsa daha iyi olur
video linki olarak atıcam hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
armoury crate sıkıntı yapıyor olabilir mi
kasanın usb yerinden sürekli durmadan bipbip diye ses geliyor neden olabilir
armoury crate ile uğraştıktan sonra başladı hocam ayalar bozulmuş olabilir miHocam sürekli devam eden bir kısa bip sesi var sanırım, anakart, ram veya güç kaynağından şüphelendim
yok ama kirli baya 1 hafta sonra falan derin temizlik yapıcaktım amaBilgisayar temizliği falan yaptın mı bugün?
armoury crate ile uğraştıktan sonra başladı hocam ayalar bozulmuş olabilir mi
yok ama kirli baya 1 hafta sonra falan derin temizlik yapıcaktım ama
fan ayarlarını değiştirdim test için sonra otomatik yap dedim öndeki 3 fandan biri durdu düzeltim onu bozmuşum sorun yok fanlarda normal gibi ama ondan sonra başladıOlabilir hocam uygulama içi fazla bilgim yok, nasıl ayarlar yaptın?
Kasanın içini açtığınızda nereden geliyor ses anakarttan mıkasanın usb yerinden sürekli durmadan bipbip diye ses geliyor neden olabilir
ışık modu değiştirme kasa kapama açma tuşunun altındaki yerden duyuyorumKasanın içini açtığınızda nereden geliyor ses anakarttan mı
sorun hakkında fikriniz varmı?ışık modu değiştirme kasa kapama açma tuşunun altındaki yerden duyuyorum
fan ayarlarını değiştirdim test için sonra otomatik yap dedim öndeki 3 fandan biri durdu düzeltim onu bozmuşum sorun yok fanlarda normal gibi ama ondan sonra başladı
gelmiyor hocam teşekkürler