Hocam subwofer ile soundbar kablo ile birbirine bağlanabiliyor mu? Ben Bluetoothla kullanmak istemiyorum diyelim. İkisi arasındaki bağlantı kablo ile sağlanabilir mi.
Ayrıca Bluetooth ile bağlandım diyelim subwoferı kapatıp, soundbar'ı tek başına kullanabilir miyim?
1 ay oldu. Kış olduğu için terletmesiyle alakalı yorum yapmam doğru olmaz. Ama kesinlikle önceki sandalyeme göre hiç terletme yok. Çok rahat aşırı memnunum. Ufak tefek sesler geliyordu wd 40 sıktım miss gibi oldu.
Hawk bilmem. 15li plus aldım kumaş. Kesinlikle tavsiye ederim. Reklam veya bot mesajlarından gına gelmişti baya araştırdım. Çok iyi çıktı. Terletme de yok bağdaş kurarak oturabiliyorum. (100 kilo 175cm)
Oturak kısmında eğrilik problem vardı. Maillestik yeni parça gönderdiler. O kadar beğendim...
Merhaba değerli forum üyeleri.
Bundan 2 ay önce Samsung Tab s7 fe bakıyordum. 370 lira mı ne bir fiyata görür görmez bir tane aldım... 1 gün sonra trendyoldan söyle bir mail aldım.
Xxxxx numaralı siparişinizde, seçtiğiniz ürünün sisteme tanımlanma aşamasında yaşanan problem sebebiyle hatalı...
Merhabalar ilk defa masaüstü pc aldığımdan bilgi almak için açtım.
Kulak içi kulaklığımı yeni aldığım pc hocası f7 sisteme takınca mikrofonunu görmüyor. Yazılımsal mi donanımsal mi bu sorun acaba?
Telefonda falan çok güzel çalışıyor kulaklık.
Anakart çıkışına da kasa çıkışına da koysam jaki...
Linki düzelttim hocam teşekkürler. Xfx amd ekran kartı hem vram hem 3 fanlı olması dolayısıyla mantıklı geliyor bana da. Kasa ve psu vs sıkıntı sonradan değişirim de. Yazılım veya donanım açısından sıkıntı yaşar mıyım acaba amd de o kafamı kurcalıyor.
Çok yerde okudum hala wattman ve cızırtı...