Neler Yeni

Epic'in bedava verdiği oyunu kaçırdım, nasıl hesap satın alabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Sahuraka
Öncelikle onu belirtmemişsin ayrıca adam Fortine oynadığını söylemedi + Zaten türkiye'de Fortnite oynanayan kullanıcı sayısı Nerdeyse yok ve Fortnite'ın dolar bazlı olduğunu düşünürsek (en azından bildiğim kadarıyla TR'ye özel fiyatlandırma yok yanılıyorda olabilirm)pek fiyatlarını bilmiyorum ama İçi dolu Fortnite hesabı 400TL'den fazla tutar bence yani içi dolu dediğin muhtmelen az kasılmış ve bedava verilen hediye kostüm vs. Alınmış hesaptır
bilmiyorum ki ne kadar ediyor bilgin varsa atayım foto bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Linçi yiyince R yapmaya çalışıyor gibime geldi benim ama. 😂
La yok ne takıcam normal forum linci 2 güne unutulur

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bay
Abicim DLC 960₺ %50 indirime girse adam zaten alır neden senle uğraşsın ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Akbaba
Bana da ucuz yollu bırakabilecek biri ulaşabilirse çok iyi olur ben de kaçırdım alamadim.

Koparan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berzan Koparan
Bana da lazım elinde olan bir arkadaş lütfen ulaşabilir mi? Fiyatta anlaşırsak satın alırım.

TahinPekmez

80+ Silver
o_O niye o kadar pahalı

Son düzenleme:

Ehmed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet bilgiç
Hocam itemsatis diye aratin orda paylaşımlı hesaplar var. Ordan bakın kimseye para kaptırmayın.

euphony

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Euphony
Epic Dark & Darker isimli oyunun LE statüsünü ücretsiz dağıttı ama ben kaçırmışım ve bu oyunu çok istiyordum. İçinde bu oyunun olduğu, 3-5 farklı boş hesaptan alıp satanlardan uyguna satın almak istiyorum, nerelerden bulabilirim acaba?
Ben de var ve ayrıyeten baya güzel oyunlar da var Hem Epic Hem de Steam de isteyene güzel fiyata verebilirim sıfır temiz hesaplardır. İletişim [email protected]

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hocam itemsatis diye aratin orda paylaşımlı hesaplar var. Ordan bakın kimseye para kaptırmayın.
Hocam Online oyunda paylasımlı hesap olmaz kı

Ben de var ve ayrıyeten baya güzel oyunlar da var Hem Epic Hem de Steam de isteyene güzel fiyata verebilirim sıfır temiz hesaplardır. İletişim [email protected]
Arkadaşa dıkkat edın bence, 1 mesajı var o da bu. :)

buradkilere paranı kaptırma yaz bana özelden vereyim ücretsiz. değiş hesabı istediğin gibi.
Bana bir arkadaş verdi sağolsun ama konuda baska ısteyenler de vardı, onlara verın ıstersenız. Çok teşekkürler bu arada. :peepokalp:

Koparan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berzan Koparan
Hesap için yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu ya yana döne hesap arıyorum kaç gündür ?

Top Bottom