Epic'in bedava verdiği oyunu kaçırdım, nasıl hesap satın alabilirim?

Öncelikle onu belirtmemişsin ayrıca adam Fortine oynadığını söylemedi + Zaten türkiye'de Fortnite oynanayan kullanıcı sayısı Nerdeyse yok ve Fortnite'ın dolar bazlı olduğunu düşünürsek (en azından bildiğim kadarıyla TR'ye özel fiyatlandırma yok yanılıyorda olabilirm)pek fiyatlarını bilmiyorum ama İçi dolu Fortnite hesabı 400TL'den fazla tutar bence yani içi dolu dediğin muhtmelen az kasılmış ve bedava verilen hediye kostüm vs. Alınmış hesaptır
bilmiyorum ki ne kadar ediyor bilgin varsa atayım foto bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linçi yiyince R yapmaya çalışıyor gibime geldi benim ama. 😂
La yok ne takıcam normal forum linci 2 güne unutulur

Bana da ucuz yollu bırakabilecek biri ulaşabilirse çok iyi olur ben de kaçırdım alamadim.

Bana da lazım elinde olan bir arkadaş lütfen ulaşabilir mi? Fiyatta anlaşırsak satın alırım.

o_O niye o kadar pahalı

Son düzenleme:
Hocam itemsatis diye aratin orda paylaşımlı hesaplar var. Ordan bakın kimseye para kaptırmayın.

Epic Dark & Darker isimli oyunun LE statüsünü ücretsiz dağıttı ama ben kaçırmışım ve bu oyunu çok istiyordum. İçinde bu oyunun olduğu, 3-5 farklı boş hesaptan alıp satanlardan uyguna satın almak istiyorum, nerelerden bulabilirim acaba?
Ben de var ve ayrıyeten baya güzel oyunlar da var Hem Epic Hem de Steam de isteyene güzel fiyata verebilirim sıfır temiz hesaplardır. İletişim [email protected]

Hocam itemsatis diye aratin orda paylaşımlı hesaplar var. Ordan bakın kimseye para kaptırmayın.
Hocam Online oyunda paylasımlı hesap olmaz kı

Ben de var ve ayrıyeten baya güzel oyunlar da var Hem Epic Hem de Steam de isteyene güzel fiyata verebilirim sıfır temiz hesaplardır. İletişim [email protected]
Arkadaşa dıkkat edın bence, 1 mesajı var o da bu. :)

buradkilere paranı kaptırma yaz bana özelden vereyim ücretsiz. değiş hesabı istediğin gibi.
Bana bir arkadaş verdi sağolsun ama konuda baska ısteyenler de vardı, onlara verın ıstersenız. Çok teşekkürler bu arada. :peepokalp:

Hesap için yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu ya yana döne hesap arıyorum kaç gündür ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,384
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri