Selam arkadaşlar, evimde iki bilgisayarım mevcut, ikiside ethernet ile internete bağlanıyorlar fakat bunların hız değerleri aynı değil. Bir tanesinin indirme gecikmesi o kadar yüksekki oyunlarda kopmaya sebep oluyor. Aşağıya iki bilgisayarında modem bağlantı noktasını ve hız sonuçlarını...
Ethernet kartı aldım değiştirdim düzelmedi, bilgisayarcıya götürdüm baktırdım orada değerler normal çıkıyor eve geldiğimde yine aynı gecikme çok yüksek 100 civarı
Diğer cihazlarda tüm değerler normal. Hatta eşim tft oynuyor kendi bilgisayarında bağlantısı kopuyor ama benim bilgisayarımda oynadığı zaman bağlantısı kopuyor.
2 farklı kablo ile değiştirdim ama düzelmedi
Herkese Selam,
Kendi masaüstümde(kablolu) ve laptop’umda (kablosuz) bilgisayarımda internet değerlerim normal gözüküyor ama eşimin kablolu bilgisayarında değerler çok yüksek oyunlarda bağlantı sorunu yaşıyor. Speedtest sitesinde download latency değeri çok yüksek gözüküyor.
Ethernet...
Selam arkadaşlar,
Bütçem 500-600 civarı
Eşiminde rahatça kullanabileceği
Otomatik
Mümkünse az yakan
Yokuşta, gidişte üzmeyen
Bir araba bakıyorum, çok kafam karıştı önerilere açığım.
valla bencede verilmezde bu fiyatlar düşmez, üniversite okuyorum farklı şehirde yaşıyorum. Kullandığım programları 5k lık laptop kaldırmaz, hem oyun oynuyorum hem yayın yapıyorum hem de adobe programlarını kullanıyorum. Süreklide sağa sola gittiğim için de laptop lazım yoksa bende satmam canavar...