1500 2000tl civarlarında alınabilecek en iyi mouse hangisidir bütçeyi aşamayabilirim şuanki kullandığım mouse rampage heady 120hz küçükken almıştım bayağı da ağır bir mouse o yüzden yeni almak istiyorum ne önerirsiniz ve sizce aldığım mousepad nasıldır
https://ty.gl/1hijoofmnyoaa
dün video izlerken oldu bugünde discorddan arkadaşımın yayınını izliyordum bilgisayar mavi ekran veriyor mavi ekran 1-2 saniye gözüküyor bilgisayar yeniden başlayıp normal çalışmaya devam ediyor bilgisayarı alalı çok olmadı 2-3 ay anca oldu bayağı da kaliteli bir bilgisayar (masaüstü)...
kasam msi mag m100a anakartım asus b450m k II boşluk bana az gibi geldi ramler sıkıntı çıkartır mı bazıları ön fanı biraz sola takarak ramlere değmesini engellemiş sizce alsam oturur mu
hemen almayı düşünüyorum monitör 75hz zaten çok sıkıntı yaratmaz benim için bide illa ultra grafik olsun takıntım yok orta grafiklerde de oynarım maksat şimdilik işimi görsün
1738697950
hemen almayı düşünüyorum 2 3 sene iş görmez mi 6600 oyun testleri tatmin etti beni
bu sistemi itopyadan 18800 civarına alabiliyorum şubatın 7 ya da 8i gibi alacağım sizce bu sistemi almak mantıklı mı oyun testlerine baktım çoğu popüler oyunu ultra ayarlarda 60 80 fps oynatıyor 20k altı bulabildiğim en iyi sistem buydu 3 4 sene kullanmayı düşünüyorum ara ara yükseltebilirim...
arkadaşlar bilgisayarcıya sorduğumda msi asus gibi markaları tercih etmem gerektiğini söyledi asrock markasının amd ile "çok çok" sıkıntı çıkartabileceğini söyledi sıkıntıdan kastı tam neydi bilmiyorum ama sizce bu anakartı alsam sıkıntı çıkartır mı?
aynı fiyata asus ve msi kartlarda var ama bu...