ekhasan isimli üyenin son içerikleri

1. E

Furylevel Z1 Fiyatını hak ediyor mu? (Satın aldım)

Yazan özelliklerine göre fiyat fiyatına bakıldığında öncelikli Seçenekler arasına giriyor bu fare. yapan arkadaşın diğer ürünlerine bakılırsa ki ben hepsini kullandım hepsinden var bende hiçbir sorun yaşamadım ve tam bir fiyat performans ürün olarak geldi elime. bunu denemedik ama alacağız...
  2. E

FURYLEVELIN YENİ 3395 İDDALI MOUSE`U Bu Fiyata Bu Mouse ?

Genelde furyleveli yapan bu arkadaş artısını eksisini söylüyor ben çünkü diğer ürünlerini aldım kullandım. hatta artılarına pek değinmiypr bile değinmesi gereken artılarına. kağıt üstünde yazılan özellikleri gerçekten güzel, fiyatına göre çok çok güzel. Tam kullanıp alıp bir deneyeceğiz. diğer...
  3. E

DellG3223D monitördeki ıps ışık sızması -glow

O Işık sızması ve IPS low’dan öyle görünebilir bulutlanma olsa kamerada daha fazla belli olur net belirgin olur 1705693981 Gönlünü rahat tut kardeşim kafana takma çok rahatsız etmiyorsa seni, takıntından dolayı ya da daha iyi düzgünü olsundan dolayı değiştirmeyi düşünüyorsan gerek yok ama...
  4. E

Bir fotoğraf at kardeşim ona göre bende de var mı yok mu yorum yapayım. tam kastettiğini anlamadım çünkü.
  5. E

Bu şekilde kullanıyorum kardeşim tel ile müşteri hizmetleri ile konuşmuştum iki yıl içinde ne zaman isterseniz garantiye gönderin fotoğrafları gönderirsiniz gerekirse değiştiririz demişlerdi. Ama biraz uzak mesafeden oldu mu sorun olmuyor sonuçta 32 monitör olduğu için yakından panelden sızma...
  6. E

İnceleme ASUS ROG G16 İNCELEME

Fiyatları uygun değil diye biliyorum,bunun fiyatı 50999 tl idi. 1696361664 Dediğin laptopları sana zahmet linklermisin kardeşimm 1696361752 Aslında soyledigim gibi şarja takınca Ethernet üzerinden kablolu internet bağlantısının hızını düşürme problemi olmasa ben bir sorun görmemiştim, sorunu...
  7. E

Teşekkür ederim.Bende şarja takınca internet hız düşmesi sorununu halledemezsem iade edeceğim
  8. E

Daha açıklayıcı olursa sevinirim.Çünkü iade edeceğim duruma göre.Benimki gibi benzer sorunlar oldu mu
  9. E

Asus Rog Strix G16 Rtx 4070 Hakkında Sorusu olan varsa cevaplayabilirim

Kardeşim ben de aynı modelden aldım yeni fakat ben şöyle bir sorun fark ettim en azından bendekinde şu sorun var şarja Taktığım zaman Ethernet üzerinden internet bağlantı hızı aşırı şekilde düşüyor ya da kopuyor şarj fişini çektiğim zaman internet hız normale dönüyor sizdede de böyle bir sorun...
  10. E

Hocam ben de aynı modelden aldım fakat şöyle bir sorun var donanımsal yazılımsal mı bilemedim şarj soketini takınca Ethernet üzerinden internet bağlantısı aşırı şekilde düşüyor ya da kopuyor şarj fişini çekince tekrar eski haline dönüyor internet hızına dönüyor sizde de böyle bir sorun var mı
  11. E

Asus Rog strix g16 g614jı Şarj Ethernet sorunu

Asus rog strix g16 g614jı modeli,13650hx 4070 . Leptopu şarja takınca Ethernet üzerinden internet bağlantısı çok düşüyor şarj fişini çekince tekrar normal şekline dönüyor bazen kopuyor da bu şekilde kullanan olan var mı yazılımsal mı donanımsal mı sizce
  12. E

Yardım Asus Rog Strix G16 Yardım Lütfen

Kardeşim ben de şöyle bir sorun oluyor ben de aldım şarja takınca ethernet üzerinden internet bağlantısı düşüyor şarj fişini çekince normal hızına çıkıyor. sizde de böyle bir sorun var mı denediniz mi
  13. E

Numlock tuşu gözükmüyor asus rog strix g16 (2023)

Hocam bende aldım.Sende şu şekilde sorun varmı,laptopu şarja takınca Ethernet üzerinden internet bağlantı hızı çok düşüyor.şarj fişini çekince internet hızı normale dönüyor bende.Sizde de böyle durum var mı
  14. E

25.000₺'e topladığım bilgisayar iyi mi?

Dar boğaz yaşamazsın ,hatta iyi uyumlu ikili.(2Kve üstünde )
  15. E

hangi monitör almalıyım

Kardeşim birisi full HD birisi 2K sen hangi çözünürlükte kullanmak istiyorsun,2K kartın varsa 2K monitör.
Geri