Yazan özelliklerine göre fiyat fiyatına bakıldığında öncelikli Seçenekler arasına giriyor bu fare. yapan arkadaşın diğer ürünlerine bakılırsa ki ben hepsini kullandım hepsinden var bende hiçbir sorun yaşamadım ve tam bir fiyat performans ürün olarak geldi elime. bunu denemedik ama alacağız...
Genelde furyleveli yapan bu arkadaş artısını eksisini söylüyor ben çünkü diğer ürünlerini aldım kullandım. hatta artılarına pek değinmiypr bile değinmesi gereken artılarına. kağıt üstünde yazılan özellikleri gerçekten güzel, fiyatına göre çok çok güzel. Tam kullanıp alıp bir deneyeceğiz. diğer...
O Işık sızması ve IPS low’dan öyle görünebilir bulutlanma olsa kamerada daha fazla belli olur net belirgin olur
1705693981
Gönlünü rahat tut kardeşim kafana takma çok rahatsız etmiyorsa seni, takıntından dolayı ya da daha iyi düzgünü olsundan dolayı değiştirmeyi düşünüyorsan gerek yok ama...
Bu şekilde kullanıyorum kardeşim tel ile müşteri hizmetleri ile konuşmuştum iki yıl içinde ne zaman isterseniz garantiye gönderin fotoğrafları gönderirsiniz gerekirse değiştiririz demişlerdi. Ama biraz uzak mesafeden oldu mu sorun olmuyor sonuçta 32 monitör olduğu için yakından panelden sızma...
Fiyatları uygun değil diye biliyorum,bunun fiyatı 50999 tl idi.
1696361664
Dediğin laptopları sana zahmet linklermisin kardeşimm
1696361752
Aslında soyledigim gibi şarja takınca Ethernet üzerinden kablolu internet bağlantısının hızını düşürme problemi olmasa ben bir sorun görmemiştim, sorunu...
Kardeşim ben de aynı modelden aldım yeni fakat ben şöyle bir sorun fark ettim en azından bendekinde şu sorun var şarja Taktığım zaman Ethernet üzerinden internet bağlantı hızı aşırı şekilde düşüyor ya da kopuyor şarj fişini çektiğim zaman internet hız normale dönüyor sizdede de böyle bir sorun...
Hocam ben de aynı modelden aldım fakat şöyle bir sorun var donanımsal yazılımsal mı bilemedim şarj soketini takınca Ethernet üzerinden internet bağlantısı aşırı şekilde düşüyor ya da kopuyor şarj fişini çekince tekrar eski haline dönüyor internet hızına dönüyor sizde de böyle bir sorun var mı
Asus rog strix g16 g614jı modeli,13650hx 4070 . Leptopu şarja takınca Ethernet üzerinden internet bağlantısı çok düşüyor şarj fişini çekince tekrar normal şekline dönüyor bazen kopuyor da bu şekilde kullanan olan var mı yazılımsal mı donanımsal mı sizce
Kardeşim ben de şöyle bir sorun oluyor ben de aldım şarja takınca ethernet üzerinden internet bağlantısı düşüyor şarj fişini çekince normal hızına çıkıyor. sizde de böyle bir sorun var mı denediniz mi
Hocam bende aldım.Sende şu şekilde sorun varmı,laptopu şarja takınca Ethernet üzerinden internet bağlantı hızı çok düşüyor.şarj fişini çekince internet hızı normale dönüyor bende.Sizde de böyle durum var mı