furkandogan92
80+
- Katılım
- 4 Ağustos 2023
- Mesajlar
- 9
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaşlar merhabalar Asus Rog Strix G16 modelini kullanan var ise mümkünse telefondan görüşmem mümkün mü yardımcı olacak olursa çok sevinirim.
ben daha dün aldım içine daha windows kurmadım kurunca oyun testi yapıp yazarımArkadaşlar merhabalar Asus Rog Strix G16 modelini kullanan var ise mümkünse telefondan görüşmem mümkün mü yardımcı olacak olursa çok sevinirim.
Hocam aldığınız yeri paylaşmanız mümkün mü forumlarsa coil whine sorunu ve ekran ışık sızması yazdiklarini gördüm. Açıkçası beni biraz ürküttü.ben daha dün aldım içine daha windows kurmadım kurunca oyun testi yapıp yazarım
Kardeşim ben de şöyle bir sorun oluyor ben de aldım şarja takınca ethernet üzerinden internet bağlantısı düşüyor şarj fişini çekince normal hızına çıkıyor. sizde de böyle bir sorun var mı denediniz miben daha dün aldım içine daha windows kurmadım kurunca oyun testi yapıp yazarım
Cw işlemi normal bir durum hocam ışık sızmasıda normal bir durum kasmanıza gerek yok içiniz ferah olsun ama içim rahat değil diyorsanız servise gönderebilirsiniz ama 0 ürünü servise göndermek ne kadar mantıklı orasi ayrı.Hocam aldığınız yeri paylaşmanız mümkün mü forumlarsa coil whine sorunu ve ekran ışık sızması yazdiklarini gördüm. Açıkçası beni biraz ürküttü.