Yani hocam şu dönemde cepte bir birikim olmadan bir şeyler almak çok zor. Dediğiniz gibi belli bir meblağ üzerinde kredi çekmek istediğinizde vade 24 ayla sınırlandırılıyor.
Yani bu da ilk attığınızdan farksız olur. Güç kaynağı çok da kaliteli değil. Onun dışında eğer ileride sistem yükseltme düşünmüyorsanız işlemciyi ryzen 5 5500 yapıp ekran kartı için daha fazla bütçe ayırabilirsiniz.
Yukarıdaki parçaların toplamı 10k civarı yapıyor. Tabi kasa için alternatif farklı bir şey olabilir. 1050 ti için 1500 lira gibi bir fiyat vermeyin. O fiyatlara rx 570 gibi 1050ti dan daha güçlü kartlar bulunabilir. Hatta size attığım ramden 1 adet alarak ekran kartı bütçenizi de...
Rica ederim. Bütçeniz nedir? Bu parçalardan ekran kartını yeni mi alacaksınız yoksa elinizde var mı? Eğer yeni alacaksanız hiç almayın. Bu zamandan sonra 1050ti alınmaz artık. Bütçenize göre daha iyi alernatifler bulunabilir.
Bu olay gerçekleşirken kasa sert bir darbe aldı mı? Ya da aniden yerinden çekildi mi? Ekran kartından gelen kabloyu kontrol ettiniz mi? Kablo monitör ya ekran kartı tarafında tam olarak yerine oturmuyor olabilir.
O ram notebook için hocam sisteme uymaz. Kasanın da daha iyi bir alternatifi bulunabilir.
1676239823
https://www.hepsiburada.com/xpg-gammix-d30-8gb-3200-mhz-ddr4-cl16-ram-ax4u32008g16a-sr30-pm-HBC00000B1I9C
Şundan iki tane alın işinizi görür.
Yeni mi gelmiş? Hocam Galax benim hatırladığım ta GTX 400 serisinde bile ekran kartı vardı. Belki daha da öncesinde vardır ben o kadarını harıtladım düşün. Yani yeni değil baya eski ve sağlam bir firma.
Allah yardımcınız olsun. Hatay havalimanı depremden dolayı kullanılamaz hale gelmiş. Siz muhtemelen yakın illerden birine uçakla gider oradan geçersiniz.
Ekran kartı hariç diğer parçalar zamanının gerisinde kalmış. Monitörünüzün en iyi ihtimalle 1080p olduğunu bile düşünsek bu durum işlemcinize ekran kartını taşıyamadıgı için çok fazla yük bindirir. Bütçeninz nedir bilmiyorum ama benim tavsiyem ekran kartı haricindeki bütün bileşenleri elden...