PCİ-E mandalı kırıldı

Ogiii

80+
Reaksiyon skoru
31
gigabyte b650m ds3h anakart aldım daha dün aldım ekran kartını çıkarmak için bastırırken pci-e kırıldı garantiye göndersem kabul ederlermi vatandan alınmıştır

fotoğraf?

PHOTO-2023-03-30-14-59-31.jpg

muhtemelen kullanıcı hatası diyeceklerdir ama bi baksınlar belki mandalı değiştirmenin yolu vardır servise bi danışmanı tavsiye ederim şeffaf bi şekilde anlatırsan mutlaka yardımcı olacaklardır garanti ve servis konusunda vatandan daha iyisini görmedim henüz

muhtemelen kullanıcı hatası diyeceklerdir ama bi baksınlar belki mandalı değiştirmenin yolu vardır servise bi danışmanı tavsiye ederim şeffaf bi şekilde anlatırsan mutlaka yardımcı olacaklardır garanti ve servis konusunda vatandan daha iyisini görmedim henüz
tamamdır sağolun hocam

Bariz kullanıcı hatası olarak değerlendirilir. Düşük bir ihtimal de olsa müşteri memnuniyeti adına ücretsiz tamir/değişim sağlanabilir.

Bariz kullanıcı hatası olarak değerlendirilir. Düşük bir ihtimal de olsa müşteri memnuniyeti adına ücretsiz tamir/değişim sağlanabilir.
bende aynı şekilde düşünüyorum parçanın değişme ihtimali varsa da uygun fiyata yardımcı olacaklardır belki

evet bazen yapıyorlar öyle bişey şansa bağlı

Mandal çok da şart değil. Kasayı sağa sola taşımadığın sürece kart sorunsuz şekilde takılı duracaktır. Kullan gitsin

Bildiğim kadarıyla mandalın çıkabiliyo olması lazım kendinde değiştirirsin gibi

Hocam mandal kırılmamış olabilir takmayı deneyin kendi anakartımda sürekli çıkıyor takıyorum geri :).

Geri