eksielma isimli üyenin son içerikleri

1. E

Öneri Gaming Laptop Önerisi

Usta ben pek anlamam ama şuna vardim herhalde aradığım fiyatta 5060 veya 4060 ekran kartlı bir laptop yok. Önerdiğin ürünün en düşük olduğu fiyat bile aşıyor beni. Ben 4050 veya 5050 aramaya koyuldum. Varsa seninde aklında sorunsuz güzel bir model onerini beklerim.
  2. E

Öneri Gaming Laptop Önerisi

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-victus-15-fa2019nt-c21sgea-core-5-210h-16-gb-1-tb-ssd-rtx5060-15-6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,1301679207.html Bu aralar kendime bir gaming laptop bakıyorum. Öyle muazzam bir şey aramıyorum arada battlefield 1,2,3 veya ne bileyim cs2, project...
  3. E

45k Alti Gaming Laptop

Peki neredeyse aradaki 10k fiyatına değer mi ? Çünkü aklımda tablet veya bir bileşen almak da varda. Söylersen sevinirim.
  4. E

45k Alti Gaming Laptop

Peki bu 5060 ile 5050 ile arasında çok ciddi bir fark var mı? Aradaki fiyat farkına değer mi ? Genel bir şekilde soruyorum
  5. E

45k Alti Gaming Laptop

Zaten konsolum var o yüzden iyi sistem isteyen oyunlari oradan oynuyorum. Temel hedefim böyle battlefield 1,3,4 veya ne bileyim cs, minecraft, overwatch, project zomboid filan oynatacak cihaz arıyorum. Çok anlamam ben bu işlerden ama anladığım kadarıyla bazı laptoplarin kronik sorunu vs oluyor...
  6. E

Çözüldü✓ Gaming Laptop Önerisi 40k

İstanbul ama ne alaka anlamadım eğer ki laptop filan satma gibi bir derdiniz varsa üzgünüm ilgilenmiyorum. Zaten ay sonu alacağım
  7. E

Teşekkür ederim tavsiye için. Ben şimdi pek anlamam bu işlerden ama ister youtubedaki birkaç video ister çevrem olsun intelden ziyade amd tercih ediyorlar. Özellikle bu lenovo loq serisinde intelde bir sıkıntı çıkıyormuş. Hani bunlar hep duyduğum duyumlar gibi düşün detayları pek bilmem ben...
  8. E

Merhabalar ahali, ben zaten güncel oyunları konsoldan oynuyorum ama Arada sırada arkadaşlar ile oynanan basit pc oyunlari oynamak istiyorum cs, minecraft, project zomboi gibi oyunlari yani. Ayrıca öğrenciyim ve okurken yardımcı olacak bir laptop arıyorum. Bütçem 40.000tl maksimum ama önerilere...
  9. E

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

Xbox konusunun olduğu yerde muhakkak siz var oluyorsunuz Microsoftu gömmek için:))
Geri