Öneri Gaming Laptop Önerisi

eksielma

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
48000
Bu aralar kendime bir gaming laptop bakıyorum.
Öyle muazzam bir şey aramıyorum arada battlefield 1,2,3 veya ne bileyim cs2, project zomboid oynatacak cihaz arıyorum. Böyle bir şey buldum iyi midir sizce. Bu hp nin hall sensör sorunu da yokmuş bunda. Bu fiyata daha iyi bir alternatif var mı sizce ? Çünkü butcemi daha fazla yukarıya çekmek istemiyorum.

Usta ben pek anlamam ama şuna vardim herhalde aradığım fiyatta 5060 veya 4060 ekran kartlı bir laptop yok. Önerdiğin ürünün en düşük olduğu fiyat bile aşıyor beni. Ben 4050 veya 5050 aramaya koyuldum. Varsa seninde aklında sorunsuz güzel bir model onerini beklerim.

Usta ben pek anlamam ama şuna vardim herhalde aradığım fiyatta 5060 veya 4060 ekran kartlı bir laptop yok. Önerdiğin ürünün en düşük olduğu fiyat bile aşıyor beni. Ben 4050 veya 5050 aramaya koyuldum. Varsa seninde aklında sorunsuz güzel bir model onerini beklerim.
Bende bugün sipariş verdim. Ram single channel çok f/p 100w 5050 var. 65w 5050 40 bine var. Muxta var amd işlemci okulda vs. işini görebilir.Victus ve omenler %45 ntsc renkler biraz soluk bu yüzden önerilmiyor, bende önermem. 5-10 fps varsın gelsin az gelsin verdiğin paraya değecek mi sanki? Lenovo loq'lar bu bantta daha iyiler. Asus tuflar indirime tekrar girerse alınabilir öbür türlü çok pahalılar*.

Geri