Eksofed isimli üyenin son içerikleri

1. Eksofed

"Yılın Fırsatı 1000 Mbps Fiber Kampanyası 700 TL"

Selamlar, Altyapısı uygun olanlar için Turkcell Superonline 1000mbps interneti aylık 700 TL'ye veriyor. Çok çok ucuz, imkanınız varsa değerlendirmenizi tavsiye ederim. Link
  2. Eksofed

5000e kadar eve tablet?

Güvenli mi honor markasını hiç kullanmadım
  3. Eksofed

5000e kadar eve tablet?

Selamlar, Annem için evde YouTube’da, film izlerken kolay gelsin falan kullanmalık bir tablete ihtiyacım var. 5000’e kadar bütçem var Bu fiyatlara yakın 1.02 tablet buldum fakat hangisini seçeceğimden emin olamadım. Samsungda snapdragon 695 (ddr4), Lenovo da sanpdragon 429 (ddr3) var...
  4. Eksofed

Clio 1.0 Tce - Yazılım Yaptırmak

Hmm.. 1 lt çok çok yüksek değil evet. Dediğiniz iki firmanın ne diyeceğine bir bakacağım. Sizi de bilgilendiririm. Teşekkürler
  5. Eksofed

Teşekkürler. Kesinlikle katılıyorum bu şanzıman uzun ömürlük vaad ediyor tabii götürüsü de atiklik oluyor haliyle. Dediğiniz firmalarla iletişime geçeceğim. Aracın performansı şehiriçi için oldukça yeterli fakat yalnızca yakıt tüketimi yüksek onu düşürmek için istiyorum aslında 1745530214...
  6. Eksofed

Detaylı cevabınız için teşekkür ederim. Birden fazla konu var bütçe yeni model kullanım kolaylığı gibi gibi konulardan dolayı bu aracı tercih ediyorum. Yeni bir sıfır olduğu için atik bir araç fakat yine de sadece 90 beygir. Acaba bu aracın yazılımını test eden bir faydasını veya zararını...
  7. Eksofed

Selamlar, Arkadaşımın 2023 Clio 1.0 Tce - 90 hp - Xtronic aracı var. Yazılım yaptırmayı düşünüyor. 20 beygir - 40 tork ekletiyor araca. Fakat bu motor ve CVT şanzımanın yazılıma nasıl tepki verdiği konusunda kararsızız. Böyle bir tecrübesi olan varsa bilgilendirirse güzel olur. Teşekkürler
  8. Eksofed

40k bütçe için sistem tavsiyesi

Taş gibi ekran kartı. Isınma diye bir şey yok zaten her şeyi güzel çalışıyor. Sadece AMD'lerde kronikmiş galiba bir ses var, Coil whining olarak geçiyor ama beni rahatsız etmiyor. Şimdi alacak olsam 9070'i net beklerdim ama.
  9. Eksofed

40k bütçe için sistem tavsiyesi

Öncelikle selamlar, Bu sistem için bu fiyat çok pahalı. 7800 XT bakmanızı tavsiye ederim. Ama hepsinden önemlisi yeni ekran kartları geliyor kesinlikle onları bekleyin. Belki 3-4 ay geç alırsınız ama bu fiyata çok daha iyi bir sistem alrısınız.
  10. Eksofed

RTX 5070 ti mi RTX 5070 mi yoksa RX 7800xt veya 7900xt

Kendim rx 7800 xt kuıllanıyorum ve çok memnunum. Sonraki kartımı 5070 veya 5070Ti almak isterim ama bu tamamen bir de bu seviye Nvdia denemek istediğimden olur. Ama 9070 çıktığı zaman nasıl bir fiyat güç dengesi sunacak emin değilim. 9070, 7080 XT'den güçlü olacağı için bekleyip bir de onu...
  11. Eksofed

RTX 5070 ti mi RTX 5070 mi yoksa RX 7800xt veya 7900xt

Bakmanı tavsiye ederim. New RTX 50 Benchmarks Bad? 🛑 RX 9070 XT Faster than Expected? January 2025 Q&A
  12. Eksofed

Bilgisayar Gibi Kullanılan Tablet? Bütçe 15 bin

Tavsiyleriniz için teşekkür ederim. Apple boykot ettiğim için tercih etmedim. Sonunda gidip Samsun s9 fe+ aldım. %15 sepette indirim olduğu için 17.5 yerine 15.7'ye geldi
  13. Eksofed

Bilgisayar Gibi Kullanılan Tablet? Bütçe 15 bin

Merhaba, 15 bin bütçem var. Laptop yerine tablet alımı iş için bunu kullanmak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mı? Bilgisayar gibi google chrome (eklentilerle falan) kullanabileceğim bir tablet var mı?
  14. Eksofed

Lescon İyi Bir Marka Mı!?

ben günlük ayakkabısını, alt ve üst eşofmanını kullanıyorum çok kaliteli ve çok beğeniyorum
  15. Eksofed

EKSTRALI TEMİZ GARAJ MOTORU DOMİNAR D 250

motosiklet konu başlığında açtım. başka motosiklet başlığı yok 1726691649 nasıl bir Türkçe bu hocam, 10 kere baştan okudum :) :)
Geri