yaaani evet biraz öyle ama yinede denemeleri lazım. gerçi bilgi işlemde bir fark olmuyor ki, kendi sistemimde evde bilgi işlemde ve warzone / coldwar da cayır cayır fps bombası patlatabiliyorum.
doğru herkes sorun yaşıyor ama ben küçüklüğümden beri intel veya nvdia hiç kullanmadım. kullanmamda herkesin kendi tercihi. kendi ryzen 9 5900x ile 6900 xt sistemimde aldığım performansı, bi arkadaşıma yatılı kalmaya gittiğim zaman elinde nvdia ve i9 işlemcisiyle aldığım performanstan daha iyi...
ben Senelerdir amd taraftarıyım ve ilk defa yaşadığım sorun ve windows 11 den kaynaklı.
neden windows 11 e geçtim güzel bir soru. Kullandığım adobe grafik prgramlarını daha performanslı olarak çalıştırıyor windows 11 ve codec desteği çok fazla. birde ryzen işlemci ile ekran kartı aynı anda...
Herkese iyi günler dilerim. Benim vir sorunum var ve 2 gündür uğraşıyorum uğraşıyorum ama bir türlü çözemedim. Kendi kişiselbilgisayarımda kullandığım çift kartlı sistemde bile bu sorunu yaşamadım ama dükkanımda kullandığım RX 580 takılı sistemimde Windows 7'den 10'a kadar sorunsuz bir biçimde...
Ben başkasına mı toplatıyorum kardeş. Sonra bana kalaylanıyorsun diyorlar Bende öalışıp para akzanıp sistem topluyorum. Birtek Sen değilsin yani sabah sabah sinirlendiriyosunuz beni. Tabi Bilgisizsiniz bak ben diyorum ki ram ddr4 ve görüntü vermiyor diyorum. siz DDR4 ise uyar cevaıbını...
iyide bütçem yok demişim yazımda bu ram uyumlu olursa takıcam uyumlu değilse bütçem olana kadar bekleteceğim. uymasa bile bios update yapıcam fakat sistem açılıyor ama görüntü gelmiyor. Bunu soruyorum siz bana zaten bildiğim ve konudada belirttiğim şeyleri tekrar bana yazıyosunuz.
Sistem elime geçti kurulumu yaptım fakat görüntü gelmedi. Yinede Sizden bilgilendirmeler istiyorum destekliyormu yoksa desteklemiyor mu ?
1609508872
zaten ddr4 2133 mhz bu ram diyorum bak açıklamada ayzdım eski sistemim de ddr4 tü inteldeki
1609508931
hatta 2 adet resim koydum DDR 4 o fotodaki...
Öncelikle herkese merhabalar ve iyi forumlar. Bir sürü konu açılmış fakat farklı bir soru soracağım. Şu an Intel bir sistem kullanıyorum ve hatırlayanlar bilir neredeyse 1 ay önce saat başı konu açıp veya aynı konuya işlemci ve anakart için merak ettiklerim soruları sizlere sormuştum. Şimdi ise...