Chu 2'nin Type-c versiyonunu alabilirsin. Aktif olarak kullanıyorum. Ses seviyesi bir hayli yüksek ayrıca mikrofonu da gayet yeterli.
Edit: Ben geçen sene yurtdışından almıştım burada satan yalnızca Wraith vardı onda da tükenmiş durumda sanırım.
Klavye bakarken seçeneklerim arasındaydı fakat ekranın çok fazla şarj yiyeceğini düşününüp Epomaker He75 Tri satın aldım. Bu arada Epomaker markasının yazılım ile bir problemi var. Mesela şu an kullandığım modelin yazılımını hiçbir şekilde aktif edemiyorum.
Kullandığım Aula F75 arızalandığı için 3000 TL bandında yeni bir klavyeye ihtiyacım var ve bu 2 klavye arasında kaldım. Ses tekerleği kullanmaya çok alıştım fakat bir yandan dokunmatik bir ekranlı model de aklımı çeliyor.
%75 formda ve kablosuz farklı modellere de bakabilirim...
Hocam klavye ölü halde şu an usbsini takıp çıkartınca windows sesi geliyor ama klavye hep kapalı muhtemelen telefon şarjı fazla geldi bataryas filan değişmeli.
Şarja takıp bıraktığım Aula F75 model klavyem yaklaşık 30 dakika sonra döndüğümde çalışmıyor halde olduğunu fark ettim.
Klavye hiçbir şekilde açılmıyor, ışığı yanmıyor ve PC tarafından görünmüyor.
Firmware atmayı denedim fakat PC görmediği için yapamıyorum.