electricblue isimli üyenin son içerikleri

1. E

Epomaker HE75 Tri Yazılım Sorunu.

Yanıt için teşekkürler hocam ama yazılım klavyeyi görmüyor.
  2. E

Epomaker HE75 Tri Yazılım Sorunu.

Başlıkta da belirttiğim gibi, klavyeyi yeni satın aldım ama düzgün çalışan bir yazılımını bulamadım.
  3. E

Yardım KABLOSUZ MEKANİK VEYA MANYETİK KLAVYE LAZIM

Tam olarak %75 formda, kablosuz bir model arıyorum. Mümkünse ses tekerlekli.
  4. E

Bu fiyat bandında en gözüme çarpan modeller bunlar, kaldı ki ben de benzer bütçede %75 klavye arıyorum. Öneriniz varsa beklerim.
  5. E

https://www.beastespor.com/product-page/beast-r75-pro-8k-hz-wireless-manyetik-switch-klavye https://www.gaming.gen.tr/urun/718424/epomaker-he75-tri-mechanical-black-pink-flamingo-switch-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili
  6. E

Öneri HE75 Tri VS RT80

Çoğunlukla CS2 oynuyorum rapid trigger özelliği ban yeme olasılığı olduğundan biraz kafamı karıştırıyor.
  7. E

Öneri HE75 Tri VS RT80

Kullandığım Aula F75 arızalandığı için 3000 TL bandında yeni bir klavyeye ihtiyacım var ve bu 2 klavye arasında kaldım. Ses tekerleği kullanmaya çok alıştım fakat bir yandan dokunmatik bir ekranlı model de aklımı çeliyor. %75 formda ve kablosuz farklı modellere de bakabilirim...
  8. E

Çözüldü✓ Aula F75 çalışmıyor.

Geri dönüşü olmayacak şekilde çipler hasar görmüş.
  9. E

Hocam klavye ölü halde şu an usbsini takıp çıkartınca windows sesi geliyor ama klavye hep kapalı muhtemelen telefon şarjı fazla geldi bataryas filan değişmeli.
  10. E

Bugüne kadar yaptığım gibi şarj aleti ile yapmıştım mouseu da öyle yapıyordum ilk defa böyle bir şey oldu. 36 wattlık adaptördü.
  11. E

Evet defalarca çıkart-tak yaptım. Ayrıca çalışır durumda bırakmıştım klavyeyi. Brick durumda şu an.
  12. E

Şarja takıp bıraktığım Aula F75 model klavyem yaklaşık 30 dakika sonra döndüğümde çalışmıyor halde olduğunu fark ettim. Klavye hiçbir şekilde açılmıyor, ışığı yanmıyor ve PC tarafından görünmüyor. Firmware atmayı denedim fakat PC görmediği için yapamıyorum.
  13. E

CS2 Satış Sitesi Tavsiye

Sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  14. E

CS2 Satış Sitesi Tavsiye

Steam'in yeni 7 günlük trade iptal sistemi yüzünden başka bir site üzerinde satış yapmanız durumunda bakiyeniz 7 günlük beklemenin ardından ulaşılabilir olacak bunu da göz önünde bulundurun.
  15. E

Sistem kendiliğinden kapanma sorunu

Şu an win11 kullanmıyorsan temiz bir formatla 11'e geç hocam. Freedos olarak gelen 0 alınmış bir 5070'li sisteme win10 kurmuştuk. 10-15 dakika içinde kendiliğinen reset atıyordu. Gamegaraj'a kasayı geri götürdük win11 kurmalıydınız diyip kurulumu yaptılar ve sorunu çözüldü.
Geri