Yardım KABLOSUZ MEKANİK VEYA MANYETİK KLAVYE LAZIM

sadecekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
192
Dostlarım yeni laptop aldım klavyesini sevmedim hemde eskitmek istemesim kendime kablsozu klavye arıyorum.

İsteklerim;

%75 yani fonksiyon tuşu olacak ve delete tuşu olmalı

Mekanik veya manyetik olursa iyi olur

Sessiz

Kablosuz

Bütçe max 2.500 tl ama tercihen 2k civarı

Dostlarım yeni laptop aldım klavyesini sevmedim hemde eskitmek istemesim kendime kablsozu klavye arıyorum.

İsteklerim;

%75 yani fonksiyon tuşu olacak ve delete tuşu olmalı

Mekanik veya manyetik olursa iyi olur

Sessiz

Kablosuz

Bütçe max 2.500 tl ama tercihen 2k civarı

Epomaker kalite kontrol bakımından en kötü klavyelerden biri. Özellikle bu modelinin switchleri çok uzun ömürlü değil. 3k altına manyetik kablosuz klavye mi olur zaten :D en az 7-8K'dan başlıyor alınabilir kablosuz manyetikler.

Epomaker kalite kontrol bakımından en kötü klavyelerden biri. Özellikle bu modelinin switchleri çok uzun ömürlü değil. 3k altına manyetik kablosuz klavye mi olur zaten :D en az 7-8K'dan başlıyor alınabilir kablosuz manyetikler.

Bu fiyat bandında en gözüme çarpan modeller bunlar, kaldı ki ben de benzer bütçede %75 klavye arıyorum. Öneriniz varsa beklerim.

Bu fiyat bandında en gözüme çarpan modeller bunlar, kaldı ki ben de benzer bütçede %75 klavye arıyorum. Öneriniz varsa beklerim.
Arkadaşın bütçesine uygun kablosuz manyetik yok.

Mekanik de olsa Epomaker'dan daha iyidir.

Kablosuz şartı yoksa da alınabilir en düzgün manyetik klavye Mchose Mix87. Ben Lightining switchini kullanıyorum ama bütün çevreme aldırdım stokta kalmamış :) 3.200 TL'ye aldık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,622
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri