selam rog strik g 16 model bir laptop kullaniyorum amma ses karti ve ya ses suruculeri nasil bilmiyorum. rayzer black shark v2 x benim laptopda iyi performans verirmi acaba?
selam gorduyunuz gibi intel uhd ekran karti kulanilmiyor bu yuzden pil tuketimi cok fazla gidiyor. Amma ben intel uhd yi yeniden etkinlestiremiyom. Bilgisayar simdi sadece rtx4060 kullaniyor ben ne yapa bilirim ki 2 ekran kartida kullanilsin
Selam ben bir kulaklık arıyordum ve gamepower fujinin iyi olduğunu duydum. Amma uzun kulanımda ne gibi sıkıntılar çıkacaktır bilmiyorum bu kulaklıkı kullanan varsa kendi fikirlerini söyleye bilirmi. Ve ya fujinden başqa önere bileceyiniz kulaklık varmı?
Selam arkadaşlar. CS, pubg mobil için gaming Kulaklık arıyorum Max 1000 TL bütçem var. Trendyoldan satın almak istiyorum o yüzden Trendyoldan önerirseniz sevinirim
Ben lisans kodunu bilmiyorum işte fabrika çıkışlı lisans vardı. Bir yerde duymuşdum eyer lisansın varsa anakarta kayt olur diye o yüzden belki lisans kodu gerekmez
1706604623
Dijital lisansdı fabrika çıkışlı geldi
Arkadaşlar benim PC de problem çıkdı ve qarantiye götürdüm adamlar PC ye format atdılar ve windows 11 pro kurdular. Amma lisansım gitdi. PC bana lisansımın Windows 11 home da olduğunu söylüyor. Ben şimdi Windows 11 home yazsam lisans gelirmi? Benden lisans kodu istermi?
Cevaplarsanız çok sevinirim
Arkadaşlar benim PC de problem çıkdı ve qarantiye götürdüm adamlar PC ye format atdılar ve windows 11 pro kurdular. Amma lisansım gitdi. PC bana lisansımın Windows 11 home da olduğunu söylüyor. Ben şimdi Windows 11 home yazsam lisans gelirmi? Benden lisans kodu istermi?
Cevaplarsanız çok sevinirim
Arkadaşlar benim laptop mavi ekranda kaldı ve hiç bir şekilde laptopum açılmıyor bende format atayım dedim(USB olmadan) ve bana "Bilgisayar sıfırlanırken bir sorun oluştu" hatasın veriyor. USB im olmadığı için USB ile sıfırlama yapamıyorum.Bana yardımcı ola bilirmisiniz.