Lisans gitdi ne yapayım

ELNUR5

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar benim PC de problem çıkdı ve qarantiye götürdüm adamlar PC ye format atdılar ve windows 11 pro kurdular. Amma lisansım gitdi. PC bana lisansımın Windows 11 home da olduğunu söylüyor. Ben şimdi Windows 11 home yazsam lisans gelirmi? Benden lisans kodu istermi?
Cevaplarsanız çok sevinirim

Arkadaşlar benim PC de problem çıkdı ve qarantiye götürdüm adamlar PC ye format atdılar ve windows 11 pro kurdular. Amma lisansım gitdi. PC bana lisansımın Windows 11 home da olduğunu söylüyor. Ben şimdi Windows 11 home yazsam lisans gelirmi? Benden lisans kodu istermi?
Cevaplarsanız çok sevinirim
lisansının kodu varsa pcyi tekrardan 11 home kurum ürün anahtarı ile etkinleştirebilirsin

Windows 10 Home'u nereye yazacaksın da lisans gelecek?

Orijinal miydi lisans

lisansının kodu varsa pcyi tekrardan 11 home kurum ürün anahtarı ile etkinleştirebilirsin
Ben lisans kodunu bilmiyorum işte fabrika çıkışlı lisans vardı. Bir yerde duymuşdum eyer lisansın varsa anakarta kayt olur diye o yüzden belki lisans kodu gerekmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orijinal miydi lisans
Dijital lisansdı fabrika çıkışlı geldi

Qarantiye götürücem orda yazsınlar
Garanti bir şey yapmaz. Forumda, CMD üzerinden lisans etkinleştirmek için bir konu mevcut.

Garanti bir şey yapmaz. Forumda, CMD üzerinden lisans etkinleştirmek için bir konu mevcut.

Qaranti windows11 home yaza bileceyini belirtti. Zaten qaranti yüzünden gitdi lisans