Bir yere bilgisayarımı gönderdim ve orada biosda performans ayarı yaptırdım fakat bunu bios üzerinden değil başka bir cihaz aracılığıyla yaptıklarını söylüyorlar. Program EPROM mu ne öyle bişi sanırım. Benim ramlerim 6200 mhz normalde fakat şu an 4800 de çalışıyo. Onlara sorduğumda frekanslar...
Hocam otomatik çözüldü işaretlenmiş sanırım ya da ben işaretledim hatırlamıyorum fakat durumu şöyle çözdüm:
Sağdan THX spatial sesi seç sonra bilgisayarın sesini normalde kaçta kullanıyosun ona göre vereceğim programdan ayarla. Örnek veriyorum 30 da kullanıyosan Pc nin sesini 30 a getir sonra...
Arkadaşlar benim bilgisayarımda aşırı bi ses var ben bu durumu çözemedim. Razer synapse uygulaması kullanıyorum ve ayarlarım şu şekilde:
Volume kısmından da görebileceğiniz gibi pc sesi %30. İnternet sağlayıcımın sesi de %15. YAHU HAYVAN GİBİ SES ÇIKIYOR. Bu sesi nası kısıcam. Eq yu da...
Arkadaşlar Razer Hammerhead True Wireless (2nd Gen) Bluetooth Gaming Earbuds adında bir kulaklığım bulunuyor ve sol kulaklığımın şarjı çok hızlı bitiyor. Kısaca bazı bozuklukları var ve tamir edilmesi gerekiyor. Önerdiğiniz-güvendiğiniz bir yer var mı? Garantisi bitti büyük ihtimal.
Arkadaşlar Razer Hammerhead True Wireless (2nd Gen) Bluetooth Gaming Earbuds adında bir kulaklığım bulunuyor ve sol kulaklığımın şarjı çok hızlı bitiyor. Kısaca bazı bozuklukları var ve tamir edilmesi gerekiyor. Önerdiğiniz-güvendiğiniz bir yer var mı?
1706268773
kulaklıktamiri.com diye bir yer...
Bir arkadaşımın yaşadığı probleme göre; oturum açmaya çalışırken hesap bulunamadı hatası alıyor fakat aynı gmail üzerine yeni hesap oluşturulmuyor. Hesap kurtarmayı seçtiğimizde ise öyle bir hesap olmadığı söyleniyor. Bu konu hakkında ne yapmalıyız?
Şöyle bir problem var ki mavi ekran %100 de 10 dakika boyunca kaldı bende kapat aç yaptım. Bi kaç defa yeniden başlattı ve diğer donanımlara güç gitmedi sonra güç tuşuna denemeye devam ettim ve bios açıldı sonra kullanmaya başladım. Minidump dosyası aşşağıdadır ve şunu söyler misiniz? Eğer %100...
Başlıkta yazdığı gibi. Ekran klavyesini açtığımda yada uygulama yönetici olarak açılırken sesler azalıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Ses derken dc de konuşma sesleri, yutup fln kısacası her şey.
2 tb oyun vardı silinmiş
1693768459
c yi de biçimlendirmemiştim sanırım ama ondaki veriler duruyor. ben daha bi eksiklik görmedim.
1693768594
Steamda oyunlarımı yüklerken şu an bağlı olmayan bir sürücüye yüklenmiş yazıyor. Fakat sürücü duruyor ve sürücüyü kullanabiliyorum gibi. Biosda gözükmese...
C diskimde bir problem gözükmüyor fakat D diskim tamamıyla boşalmış durumda. Kullanabiliyorum ve disk gözüküyor fakat disk tamamiyle boşalmış. Bu neden olabilir. Geri getirebilir miyim?
1693771443
Bios update yaparken fs0 fs1 fs2 fs3 gibi şeyler yazıyodu. 0 olanda veri yoktu daha doğrusu veri...
Nası yapılıyordu? Bir yerde temizlettikten sonra kişiye bios update i de yaptırdım. Yaparken fs0 fs1 fs2 fs3 gibi şeyler yazıyodu. 0 olanda veri yoktu daha doğrusu veri barı gözükmüyodu. fs1 olan c diskimdi. fs2 de 500 mgb veri vardı ne olduğunu bilmiyorum. fs3 usb driverimdi. fs yerine başka...
C diskimde bir problem gözükmüyor fakat D diskim tamamıyla boşalmış durumda. Kullanabiliyorum ve disk gözüküyor fakat disk tamamiyle boşalmış. Bu neden olabilir. Geri getirebilir miyim?