EminAydın isimli üyenin son içerikleri

1. E

Pc oyuna girince kapanıyor

1 ay önce pc im vardı baya eski bi ekran kartı değiştim tabi powerıda değiştirdim oyuna girince kapanmaya başladım. sıcaklık testi yaptım kapanmadı anakart değiştim devam etti işlemci değiştirdim bir daha ram değiştirdim yine oldu ssd taktım yine aynı yeni bir power aldım pc de calışmadı başka...
  2. E

fortnite açınca pc kapanıyor

yok pc yeni açıyorum direk fortnite giriyorum oynaya basınca kapanıyor veyahutta başka oyun yükledim pc kaldırıyor bi anda kapanıyor 10 sn filan sonra
  3. E

fortnite açınca pc kapanıyor

rx 580 aldım 2. el valorant oynuyodum bi anda mavi ekran vermeye başladı ve de siyah ekran driverlar siliniyordu onu hallettim bi şekilde şimdi fortnite yükledim bunda oynaya basınca direk pc kapanıyor ne yapabilirim
  4. E

wattman hatası siyah ekran alıyorum

valla inanın önceden geforce 720 kullanıyordum hiç bir şey açmıyodu çokta bütcem yoktu 2000 tl ye ikinci el sapphire pulse rx 580 aldım 1724860176 direk kapanıyor ekran görüntüsü yok diyor ve pc kapanıyor
  5. E

wattman hatası siyah ekran alıyorum

rx 580 ekran kartı aldım 3. gününde valorantta siyah ekran hatası aldım mavi ekranda sonra driverlar silinmişti şimdi fortnite yükledim bunda da direk pc kapanıyor ama driverlar silinmiyor ne yapıcam lütfen yardım edin not: ekran kartının base boost ghz ini tam olarak ayarladım internetten rx...
  6. E

fx8300 e overclock yapmak

sistem= rx580 8gb fx 8300 1tb hdd stok eski tip soğutucu 8gb ram m5a78l-lx3 anakart beyler ben bu sistemle valorantta veyahut cs de oyunum kasıyor başka oyunlardada ben bu işlemciyi overclock yapmak istiyorum bana ne onerirsiniz lütfen
  7. E

Reboot and select proper device hatası

Bugün yeni bir ekran karti aldim ddu yükledim ve yeni bir post alarak yeni ekran kartını taktım ve pc acilinca bu hatayı verdi sonra bios açtım ve boot manager olmadığı gördüm onun yerine sadece hard disk yazıyordu onu yaptim ve quick booty kapattım ve yine olmadi bu sefer pc açtığımda ekran...
  8. E

fx 8300 ve rx 580 li sistemde fps oyunlarında sorun yaşarmıyım?

sapphire rx 580 8 gb fx 8300 8 gb ram ssd yok 1tb hdd bu sistemle fps oyunlarında (valorant fortnite) sorun yaşarmıyım başka pc onermeyin çünkü aldım
  9. E

am+3 soketli anakartıma alabileceğim en iyi işlemci

m5a78l-m lx3 anakartıma en iyi işlemci ne alabilirim ekran kartı sapphire pulse rx 580 8gb 8gb ram
  10. E

fx 8300 ve sapphire rx 580 8bg dar boğaz yaparmı

fx 8300 ve sapphire rx 580 8bg dar boğaz yaparmı
  11. E

M5A78L-M LX3 ANAKARTINA HANGİ RAM İ ALABİLİRİM 2X8 16 GB

M5A78L-M LX3 ANAKARTINA HANGİ RAM İ ALABİLİRİM 2X8 16 GB
  12. E

Çözüldü✓ hangi psu yu almalıyım

2. el alınır mı? peki
  13. E

nasıl bir soğutma uygulamalıyım

SAPPHİRE PULSE RX580 8GB FX 8300 8GB RAM 1 TB HDD M5A78L-M LX3 ANAKART fx 8300 işlemcinin çok ısındığını duydum nasıl bir soğutma kullanmalıyım bu konu hakkında hiç bilgim yok ona göre cevap verirseniz sevinirim
  14. E

Çözüldü✓ hangi psu yu almalıyım

yeni sistem dizdim eski anakartın üzerine SAPPHİRE PULSE RX580 8GB FX 8300 8GB RAM 1 TB HDD M5A78L-M LX3 ANAKART 250W PSU VAR BUNU NEYLE DEĞİŞTİRİRSEM EN AZ BÜTCEYLE GÜZEL PERFONMANS ALIRIM
  15. E

aşşağıya koyduğum ekran kartı alınır mı?

eyw teşşekür ederim
Geri