1 ay önce pc im vardı baya eski bi ekran kartı değiştim tabi powerıda değiştirdim oyuna girince kapanmaya başladım.
sıcaklık testi yaptım kapanmadı anakart değiştim devam etti işlemci değiştirdim bir daha ram değiştirdim yine oldu ssd taktım yine aynı
yeni bir power aldım pc de calışmadı başka...
rx 580 aldım 2. el valorant oynuyodum bi anda mavi ekran vermeye başladı ve de siyah ekran driverlar siliniyordu onu hallettim bi şekilde şimdi fortnite yükledim bunda oynaya basınca direk pc kapanıyor ne yapabilirim
valla inanın önceden geforce 720 kullanıyordum hiç bir şey açmıyodu çokta bütcem yoktu 2000 tl ye ikinci el sapphire pulse rx 580 aldım
1724860176
direk kapanıyor ekran görüntüsü yok diyor ve pc kapanıyor
rx 580 ekran kartı aldım 3. gününde valorantta siyah ekran hatası aldım mavi ekranda sonra driverlar silinmişti şimdi fortnite yükledim bunda da direk pc kapanıyor ama driverlar silinmiyor ne yapıcam lütfen yardım edin
not: ekran kartının base boost ghz ini tam olarak ayarladım internetten rx...
sistem=
rx580 8gb
fx 8300
1tb hdd
stok eski tip soğutucu
8gb ram
m5a78l-lx3 anakart
beyler ben bu sistemle valorantta veyahut cs de oyunum kasıyor başka oyunlardada ben bu işlemciyi overclock yapmak istiyorum bana ne onerirsiniz lütfen
Bugün yeni bir ekran karti aldim ddu yükledim ve yeni bir post alarak yeni ekran kartını taktım ve pc acilinca bu hatayı verdi sonra bios açtım ve boot manager olmadığı gördüm onun yerine sadece hard disk yazıyordu onu yaptim ve quick booty kapattım ve yine olmadi bu sefer pc açtığımda ekran...
SAPPHİRE PULSE RX580 8GB
FX 8300
8GB RAM
1 TB HDD
M5A78L-M LX3 ANAKART
fx 8300 işlemcinin çok ısındığını duydum nasıl bir soğutma kullanmalıyım bu konu hakkında hiç bilgim yok ona göre cevap verirseniz sevinirim
yeni sistem dizdim eski anakartın üzerine
SAPPHİRE PULSE RX580 8GB
FX 8300
8GB RAM
1 TB HDD
M5A78L-M LX3 ANAKART
250W PSU VAR BUNU NEYLE DEĞİŞTİRİRSEM EN AZ BÜTCEYLE GÜZEL PERFONMANS ALIRIM