wattman hatası siyah ekran alıyorum

Reaksiyon skoru
0
rx 580 ekran kartı aldım 3. gününde valorantta siyah ekran hatası aldım mavi ekranda sonra driverlar silinmişti şimdi fortnite yükledim bunda da direk pc kapanıyor ama driverlar silinmiyor ne yapıcam lütfen yardım edin
not: ekran kartının base boost ghz ini tam olarak ayarladım internetten rx 580 teknik özelliklerine bakarak

0 mı aldın 2. el mi

amd radeon ayarlarından gpu hızlandırma vs açma açıksa

Watmann hatası mı yoksa direk siyah ekran verip kapanıyor mu? İkisi farklı olaylar.

rx500 serisinin klasik sorunu uyumlu driveri bulman gerek çok uğraştırıyor eski sürümleri kurup dene

rx 580 ekran kartı aldım 3. gününde valorantta siyah ekran hatası aldım mavi ekranda sonra driverlar silinmişti şimdi fortnite yükledim bunda da direk pc kapanıyor ama driverlar silinmiyor ne yapıcam lütfen yardım edin
not: ekran kartının base boost ghz ini tam olarak ayarladım internetten rx 580 teknik özelliklerine bakarak
Ah hocam ah AMD'nin RX 5XXXX ve 5XX serileri hep kronik sorunlu. Neden aldınız ki? Keşke 1660 Super alsaydınız. Veya 1650 Super.

valla inanın önceden geforce 720 kullanıyordum hiç bir şey açmıyodu çokta bütcem yoktu 2000 tl ye ikinci el sapphire pulse rx 580 aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Watmann hatası mı yoksa direk siyah ekran verip kapanıyor mu? İkisi farklı olaylar.
direk kapanıyor ekran görüntüsü yok diyor ve pc kapanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,234
Üyeler
194,247
Son üye
diatemxes
Geri