Yardım RX 580 güncelleme yapılamadı hatası

R1xy

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım RX 580 öncesinde RX 550 kullanıyordum ekran kartını taktım hiç bir problem olmadan çalıştı driverini silip tekrar yükledim açtım güncelleme yapmak istediğim zaman güncelleme yapılamadı hatası alıyorum ve ekran kartının sıcaklığı çok yükseklerde 70 derecenin üstünde geziyor sebebini anlamadım

Sistem
i5 10400f
16 gb tam
Power Boost 500w PSU
RX 580 yeni aldım

24.3.1 sürümünü deneyin

Şuan iniyor da tam olarak neden kaynaklaniyor hocam bu sorun ve eski bir sürüm kullanmam da bir sakınca olmasın
AMD ekran kartı sürücüleri çıktığı gün değil çıktıktan 2 hafta sonra kurulur bir önceki driver her zaman daha stabildir eski olması bir şeyi değiştirmez çok eski değil

AMD ekran kartı sürücüleri çıktığı gün değil çıktıktan 2 hafta sonra kurulur bir önceki driver her zaman daha stabildir eski olması bir şeyi değiştirmez çok eski değil
Anladım yani yeni ekran kartıyla ilgili bir problem değil dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve hocam ekran kartının sıcaklığı çok hızlı değişiyor bı 50 oluyor sonra geri yükseliyor şuan 70 dercelerde bu normal mi

Yok öyle olsa hiç çalışmazdı eski sürücü de sorun oluyor mu onu takip et olmuyorsa sıkıntı yok sıcaklıklarda sıfır almadığını düşünerek konuşuyorum bakım zamanın geldiği için olabilir yada Türkiye cehennem gibi yandığından olabilir

Ve hocam ekran kartının sıcaklığı çok hızlı değişiyor bı 50 oluyor sonra geri yükseliyor şuan 70 dercelerde bu normal mi
Furmark testi yap Hotspot Ile normal ısı arasındaki fark 20nin üstünde ise normal değil eğer iki değerde çok yüksek ise 90a 110 gibi o zaman da normal değil bakımı gelmiştir

Yok öyle olsa hiç çalışmazdı eski sürücü de sorun oluyor mu onu takip et olmuyorsa sıkıntı yok sıcaklıklarda sıfır almadığını düşünerek konuşuyorum bakım zamanın geldiği için olabilir yada Türkiye cehennem gibi yandığından olabilir

Furmark testi yap Hotspot Ile normal ısı arasındaki fark 20nin üstünde ise normal değil eğer iki değerde çok yüksek ise 90a 110 gibi o zaman da normal değil bakımı gelmiştir
Hocam şimdi eski sürümü denedim o da aynı hatayı verdi gullestirme yapılamadı acaba yanlış bir şey mi yapiyom ki hani AMD drviei yüklemeden önce yapmam gereken brisey mi var ki

Hocam şimdi eski sürümü denedim o da aynı hatayı verdi gullestirme yapılamadı acaba yanlış bir şey mi yapiyom ki hani AMD drviei yüklemeden önce yapmam gereken brisey mi var ki
Driverı ne Ile sildin ddu ile mi?

Ddu derken hocam valla ben denetim masasından sildim ilk başta driveri sonra yenisini yükledim
Yav o öyle kurulmaz ki ddu ile önce sileceksin tamamen sonra yenisini kuracaksın

Yav o öyle kurulmaz ki ddu ile önce sileceksin tamamen sonra yenisini kuracaksın
Hocam ddu nün ne olduğunu bı bilsem hani anlayan biri değilim o yüzden Forum açıyorum zaten

Geri