Neler Yeni

RX 580 WATTMAN HATASI

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,703
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bendede sizinki ile tamamen aynı kart var ama hiç 85 gördüğümü hatırlamıyorum ofis kasası kullanırken bile.
dediğim gibi oda sıcaklığım çok yüksekti o sıra + yanında 6 saat aralıksız gow oynamıştım :D dediğim gibi zaten 1 defa gördüm oda buydu

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,391
İsim
Kaan
Valla bi şanslı olan benim herhalde hiç sorun yaşamıyorum :D 5 6 sürüm eskisini indir gitsin
ya bu wattman hatası mı ne benimde pc kapanıp duruyo monitör gidiyo klavye mouse ışığı falan yanıyo kasanın ışıklar yanıyo ama görüntü gidiyo her sene 1 kere yaşıyorum düzeltiyorum yine yaşanıyo kafayı yicem.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,703
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam gow orginal ayarlarda iyi gözüküyormu?
ben düşük ayarlarda oynamıştım bir süre gene fena değildi orjinal ayarlar zaten direk ps4 grafikleri ancak fsryi açıcaksan eğer kalitenin altına düşme yoksa 1980 8 bit atariye dönüyor oyun Ataritos görüyoruz kratos yerine yunan tanrısı değilde 8 bit tanrısı gibi

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,020
İsim
Muhammet Kürkçü
ben düşük ayarlarda oynamıştım bir süre gene fena değildi orjinal ayarlar zaten direk ps4 grafikleri ancak fsryi açıcaksan eğer kalitenin altına düşme yoksa 1980 8 bit atariye dönüyor oyun Ataritos görüyoruz kratos yerine yunan tanrısı değilde 8 bit tanrısı gibi
FSR cyberpunk ta fena çalışmıyordu ama tlou fps 30 lara doğru gelince acayip göze batıyordu fsr. Aslında orginal ayarlarda bile iyi fps vermesi lazım neden low a çektiniz ki?

sturn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kader
merhabalar kendime daha yeni bir rx 580 ekran kartı aldım fakat daha ilk günlerden wattman hatası çok aşırı fazla olmaya başladı.
her oyun açışımda veriyor. bazen oyun ortasında verip atıyor filan çok sinir bozmaya başladı yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
Hocam merhaba sorunu adrenalin yüklerken full değilde sadece kart sürücüsünü kur ben öyle kurtuldum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,703
İsim
Emre
Discord
necromancerr
FSR cyberpunk ta fena çalışmıyordu ama tlou fps 30 lara doğru gelince acayip göze batıyordu fsr. Aslında orginal ayarlarda bile iyi fps vermesi lazım neden low a çektiniz ki?
benim oynadığımda memory leak sorunu vardı vram yetmiyordu üstüne ssdden sanal ram çekiyordu oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya bu wattman hatası mı ne benimde pc kapanıp duruyo monitör gidiyo klavye mouse ışığı falan yanıyo kasanın ışıklar yanıyo ama görüntü gidiyo her sene 1 kere yaşıyorum düzeltiyorum yine yaşanıyo kafayı yicem.
o amdnin kronik problemi takma kafana ayda 1 en az 1 defa alıyorum

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,020
İsim
Muhammet Kürkçü
benim oynadığımda memory leak sorunu vardı vram yetmiyordu üstüne ssdden sanal ram çekiyordu oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:

o amdnin kronik problemi takma kafana ayda 1 en az 1 defa alıyorum
Hocam hangi oyundan bahsediyorsunuz?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,703
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,020
İsim
Muhammet Kürkçü

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,703
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yt den testlere falan bakınca çok da vram yemiyor gözüküyor aslında. İlginç
Bir dönem böyle bir sorun vardı şuan varmıdır bilmem oynamadım bayadır en son zeus setini tamamlamıştım salmıştım

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,020
İsim
Muhammet Kürkçü
Bir dönem böyle bir sorun vardı şuan varmıdır bilmem oynamadım bayadır en son zeus setini tamamlamıştım salmıştım
Biryerde muhtemelen bir problem vardır yoksa ultra ya çekmediğin sürece 6gb üstü zor.

Senerr

80+ Bronze
Rx500 serisi beni AMD'den tövbe ettiren seridir. Kendim Rx550 kullandım senin kartından daha düşük performanslı ama aynı güncellemeleri alıyoruz muhtemelen. 2 3 gün uğraştırdığı oldu bir daha AMD'mi kalsın. GT710M laptop GPU vardı bende onda o kadar uğraşmadım.

Top Bottom