Bana göre kesinlikle alınmaz. FFB olmadığını zaten biliyorsun, senin için önemli olmadığı için o konudan hiç bahsetmiyorum. Onun dışında pedal ve vitesi...
Bir kaç saattir THX ile kullanıyorum ve denemek için kapattığımda ses sanki aramızda duvar varmış gibi geliyor. THX'i açtığımda ise çok daha net duyuyorum...
Evet cidden sarj süresi kötü.Olsa tadından yenmez.Bu arada ağır bir kulaklık olsa da hiç kulak ağrısı veya baş ağrısı çekmedim.Çok rahat bir kulaklık...
Bu bütçelerde mikrofon zaten iyi. :D
Bunun da eksisi batarya süresinin Corsair Void RGB Elite Wireless gibi düşük olması ve biraz ağır olması. Ben tercih...
He pardon. :D
Kablosuz kulaklık arayışında olduğum için ona hiç bakmadım, doğrudur. Ancak dediğim gibi kablolu kulaklıklar genelde çok güzel oluyor çünkü...
Bendeki Corsair Void RGB Elite Wireless 16 saatlik bir bataryaya sahip olduğu için 7-8 aydır bu Barracuda X'i takip ediyordum. Çünkü 50 saatlik bir pil ömrü...
Dediğim gibi ilk yaptığında uygulamanın yanından THX'i seçmemişsindir, dolayısıyla da fark olmamıştır. HS80'in gerisinde kalması normal çünkü o 3700 TL'lik...
Sen seri numarasını 2 gün önce girmişsin herhalde. Bende sağ üstte 15 gün kaldı yazıyor. Yani dediğim gibi seri no girildiği anda 15 günlük deneme sürümü...
Deneme üyeliği için kod istemiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Muhtemelen her seri numarasına 1 tane deneme üyeliği tanımlamışlar. THX'e Barracuda X'in seri...