Force Feed Back var ilk başta yanlış yazmıştım sonradan düzelttim. Ancak dediğim gibi ben almazdım. Özellikle pedal ve vites kalitesi berbat. Sürekli...
Direksiyon setlerinde uyumluluk önemli hocam. Bu konuda sanırım en iyisi Logitech. Kendi yazılımları var. Rampage W20 kullanmıştım bir dönem. İllalah...
Öncelikle başlığa cevap vereyim. Bence alınmaz.
Öneri istemişsin ancak bir set öneremeyeceğim çünkü 10.000 TL'nin altındaki setlerin hiçbiri fiyatını hak...
18-19 civarı gerekiyor. T300 13-14 civarına bulunuyor. TH8S de piyasada çok yok ancak şu anda 5000 TL'ye güncel bir ilan mevcut. Pazarlıkla biraz daha ucuza...
Bütçene ve isteklerine bağlı. Eğer h-vites ve debriyaj istiyorsan minimum G27-G29 bakmanı tavsiye ederim. İstemiyorsan daha ucuza Logitech Driving Force GT...
Şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman. Düşükten başlayıp satarak yükseltmek bence daha iyi zaten. Aralarında ne kadar fark olduğunu da bizzat deneyimlemiş...
Öncelikle G29 pişman etmez. O da gayet güzel bir set ancak bence T300 ile yarışamaz. Şu anda T300+TH8S vites kullanıyorum ve T300'e geçtikten sonra G29...
Sıfır alman şartsa bütçeni yükseltene kadar direksiyon seti almayı ertelemeni tavsiye ederim. Çünkü 10.000 TL'ye fiyatını hak eden bir direksiyon seti...
auris 1.4d mmt kullanıyorum araç sollamalarda üzüyor malesef , opel astra j kasa 1.6d otomatik bakabilirsin bu aralar ben de bakıyorum değiştirmek için.
Neden baş ağrıtır kronik bir sorunu, parça sıkıntısı vesaire mi var? Herkes çok övüyor ve fotoğraflardan da araç çok diri duruyor. Mesela hiçbir ilanda deri...