Alınabilir, zaten o bütçede herhangi bir alternatifi yok diyebiliriz. Sadece sorundan bağımsız olarak direksiyon setlerinin ikinci el alınmasını öneririm...
Bu set de diğeriyle aynı pedal yapısını kullanıyor, sadece ekstra olarak debriyajı var. Ayrıca vitesi de kolay bozulan bir set. Dolayısıyla bunu da tavsiye...
BeamNG istediğin şeyleri karşılayan bir oyun. Araç mekaniği olarak gerçeğe oldukça yakın. Örneğin debriyaja basmadan vites attığında şanzıman hasar görüyor...
teşekkür ederim hocam ben itopyada direkt olarak aldığım yerde teknik servis vardı oraya da ürünü götürebiliyormuşuz büyük ihtimalle yarın ikisini de ararım...
Benim monitörün kutusunun üstündeki etikette Türkiye Resmi Distribütörü olarak Koyuncu Elektronik Bilgi İşlem Sistemleri San. ve Dış Tic. A.Ş. gözüküyor...
ilk önce bir itopya iletişime geçeyim daha sonra orayla da iletişime geçerim hocam teşekkür ederim yardımınız için
1737894389
sanırım 3 yıl garantisi var...
Garantinin İtopya ile bir alakası yok. Yetkili servise gidecek ve tamir edilebiliyorsa tamir edilecek. Edilemiyorsa değişim yapacaklar. Ellerinde aynı...
Ben de AOC 24G2SP kullanıyorum ve 1 ay önce aynı şekilde birkaç çizgi çıktı. Garantisi devam ettiği için pek acele etmiyorum ancak şu anda 1 ay öncesinden...