X6 pro kullanıyorum ilk başta kötü gibi görünmesine rağmen kullanmasını bilince iyi oluyor video modunda HDR10+ açınca çok iyi oluyor geceleri çok iyi değil ama iphone 12 ile kıyasladık arkadaşla arada bayağı fark var poco daha önde.
Stok fan hiç yetmiyor en son thermalright phantom spirit aldım kurtardı işlemciyi tam rpm de 50 civarı geziyor oyunlarda. Normal rpm de de 65-60 civarı ark ascended, bf1 oynarken .
Arkadaşlar sonuncuyu da ben aldım da şimdi yeni mesajları da okuyunca içime sinmedi ben bu 2 kolu alınca arkadaşımla 2 kişilik oyun falan oynayamayacakmıyım.
Beyler bende böyle bir şey diyor. Bunlar bizi abonelik sistemi gibi bir şeye bağlayıp 10 gün kala para mı çekecek o zaman.
1719333948
Kartı kaldıracağım zaman yazdı bu
1719333989
Zorunlu kılıyorlar galiba bir kartı.
Hocam bende de 5600X var kullandığınız programla işlemci silikon testi yapmak istedim testi başlattım sonra ordaki odalı fotoğraf yava yavaş yüklenmeye başladı ardından test bitti ama sağ tarafta işlemci silikon kalitesiyle ilgili hiçbirşey yazmıyordu. Voltaj değerlerinden anlayabilirmiyiz çünkü...
Cevap basit aslında ssd nin sağlığı %0.1 düşse de 0.01 düşse de orda 99 görünür. Yazdığın veriye göre de disk uzun süre çalıştığı için gayet normal bence.
Forza 4 ü de oynadım 5 i de oynadım 4 ten 5 e geçince aman Allahım neler yapmışlar dedirtecek bir fark yoktu grafiksel olarak bi tık daha iyi haritası biraz da büyüktü. İkisi de çok güzel oyunlar, 4 ü 65 tl ye almıştım ve gerçekten çok eğlendim ama 500 tl ye 5 varken 300 tl ye 4 alınmaz bence.