Alışveriş yapınca ilk indirim hakkı gidiyor ya o yüzden normal fiyat gözüküyor.Ben aldıktan sonra fiyat 500tl oldu. Sizde de öyle mi.
Yoğunluk1 gündür kargoya verilmedi nedeni nedir
Şimdi baktım sonuncu diye bir şey yok henüz indirim devam ediyorArkadaşlar sonuncuyu da ben aldım da şimdi yeni mesajları da okuyunca içime sinmedi ben bu 2 kolu alınca arkadaşımla 2 kişilik oyun falan oynayamayacakmıyım.
İptal edersen ilk alışveriş hakkı yeniden gelmiyor onun yuzunden boşa harcadigim hesabım var...iptal edip alsammı awojıtjawn ltw
anladım teşekkürlerŞimdi baktım sonuncu diye bir şey yok henüz indirim devam ediyor
Sonuncu olduğunu nereden çıkardın ayrıca
Mesaj otomatik birleştirildi:
İptal edersen ilk alışveriş hakkı yeniden gelmiyor onun yuzunden boşa harcadigim hesabım var...
PS tuş düzeni olup hall effect olan gamepad bulamadım bence gamesir nova lite alıp xbox düzenine alışınHocam 500tl bütçem var ps tipi kablosuz denk gelir mi acaba
https://tr.aliexpress.com/item/1005...8ebac5!12000039806715838!rec!TR!3507497541!AC Hocam sizce bu nasıldırPS tuş düzeni olup hall effect olan gamepad bulamadım bence gamesir nova lite alıp xbox düzenine alışın
yaparlar ( inşallah )Dostlar ürünün arızalı eksik kutu içeriği çıkması durumunda iade yapılabilir mi aliexpress den ilk alışverişim
dediğim modeli almanız daha uygun olacaktır bu modellerde analog kayması yaşama ihtimaliniz yüksek bir kaç ay normal kullanırsınız sorunsuz fakat analog drift problemi sonradan ortaya çıkan problemlerdir
İade tabii ki yapılıyor hatta bazı durumlarda sadece para iadesi alabiliyorsun yeni ürün sende kalıyor paran geri yatıyorDostlar ürünün arızalı eksik kutu içeriği çıkması durumunda iade yapılabilir mi aliexpress den ilk alışverişim
İlk indirimi nasıl uyguladiniz bidaha yeni hesap açınca hesabınız devre dışı diyo siz ne yaptınızAlırken jetonlari unuttum.10tl de öyle düşüyor
Alışveriş yapınca ilk indirim hakkı gidiyor ya o yüzden normal fiyat gözüküyor.
Yoğunluk