2 si tek dongle yani 2 si tek Bi usb ile ayrı ayrı değilArkadaşlar bir şey sorucam bu tek USB ile mı çalışıyor yani ikisini farklı farklı kullanamıyor muyuz ?
Ama birini kapatıp diğeri ile oynayabilirsinizArkadaşlar bir şey sorucam bu tek USB ile mı çalışıyor yani ikisini farklı farklı kullanamıyor muyuz ?
Alabilirsin kardeşim biz de isteriz daha iyisi daha guzeli olsun da ...Aga bunun markası nereden geldiği belirsiz bunun yerine şahsen ben gamesir nova lite öneririm markası vs var.
Yok hocam birini yurttaki arkadaşa verirdim diyodumda olmadı sağlık olsun2 si tek dongle yani 2 si tek Bi usb ile ayrı ayrı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama birini kapatıp diğeri ile oynayabilirsiniz
Doğrudur hocam bazısı sırf ucuz diye bunu alıyor da eğer tek 1 tane almak sıkıntı değilse bu dediğimi de yapabilirsiniz demek istemiştim. Bazısına tek gamepad yetiyor.Alabilirsin kardeşim biz de isteriz daha iyisi daha guzeli olsun da ...
İşte da sı var senin soyledigin kol tek başına 350-400 lira iken burada ikisi 200 lira bozulduğunda atarsın haberin bile olmaz ben prof oyuncuyum liglerde birinciliğe kasıyorum demiyorsan her türlü günü kurtarır keyifli zaman geçirir
hocam sizce iptal edip 2. el f310 mu alsam. Çok bir beklentim yok aslında ama kararsız kaldımbu tarz ucuz gamepadlerde trigger hassasiyeti ve analog hassasiyeti iyi olmuyor fifada frikik vesayre için özellikle analog hassasiyeti çok önemli yoksa hedef alamıyon çok kayıyor falan fakat fiyatı bedava onu da diyim ben de kararsız kaldım almakta
200tl Bluetooth için ve 2 tane kol için gerçekten bedava fiyat ama sizin içinize sinmediyse ve tek kol size yeterliyse f310 olabilir ama Bi şans verin derimhocam sizce iptal edip 2. el f310 mu alsam. Çok bir beklentim yok aslında ama kararsız kaldım
Oynatır sorun çıkarmazROBLOXTA SIKINTI ÇIKARMAZ İSE ALIYORUM
ve futbol oyunlarında
Hocam 500tl bütçem var ps tipi kablosuz denk gelir mi acababütçen nedir
Gamesir Nova almıştım bide yanına bu ikisini alıp 1 ini satarım demiştim bunu görünce siparişi iptal ettim :/2 si tek dongle yani 2 si tek Bi usb ile ayrı ayrı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama birini kapatıp diğeri ile oynayabilirsiniz
OynayabilirsinArkadaşlar sonuncuyu da ben aldım da şimdi yeni mesajları da okuyunca içime sinmedi ben bu 2 kolu alınca arkadaşımla 2 kişilik oyun falan oynayamayacakmıyım.