ilk siparişe özel yeni hesap aç yap ben öyle yaptımBende 564 tl gözüküyor ilk alışverişe özel bir fiyat mı acaba ?
jetonu nerden alıyoruzjetonla falan 160a düşürdüm dolarla alıncada 150tl civarı oluyor
Günlük ödül ve oyunlardan geliyor. Eğer jetonun varsa alicağin şeyi istek listene ekle jetonlara gel orda sayfada aşşağlarda falan bir yerde bulursun ayni ürünü belli bir yüzde jetonla indirim verir. Oradan indirimli bulunca sepete eklemeden satin alirsan indirimli olurjetonu nerden alıyoruz
Farklı cihazlarda farklk yüzdelerde jeton indirimi veriyor ancak yaklaşik olarak genelde ayni fiyatlara düsüyorlarGünlük ödül ve oyunlardan geliyor. Eğer jetonun varsa alicağin şeyi istek listene ekle jetonlara gel orda sayfada aşşağlarda falan bir yerde bulursun ayni ürünü belli bir yüzde jetonla indirim verir. Oradan indirimli bulunca sepete eklemeden satin alirsan indirimli olur
bende 100 tane varmış onu kullanıp 2. yi aldım 165 eFarklı cihazlarda farklk yüzdelerde jeton indirimi veriyor ancak yaklaşik olarak genelde ayni fiyatlara düsüyorlar
oynatıraldım inşallah normal fifa oynatır
evet ilk alışverişe özel bende de öyle görünüyordu. yeni hesap açıp oradan aldım.Bende 564 tl gözüküyor ilk alışverişe özel bir fiyat mı acaba ?
Alınır yorumlarda oynanır demişler ETS MK vs sorun çıkacağını düşünmüyorum fiyat çok uygun denemeye değer bir döner parası bile değil valla.fifa için alınır mı beyler?