bu tarz ucuz gamepadlerde trigger hassasiyeti ve analog hassasiyeti iyi olmuyor fifada frikik vesayre için özellikle analog hassasiyeti çok önemli yoksa hedef alamıyon çok kayıyor falan fakat fiyatı bedava onu da diyim ben de kararsız kaldım almaktafifa için alınır mı beyler?
hocam ben hikayeli oyunlar oynayacağım genelde. arada arkadaşlarla belki mk oynanır ama az. ne diyosun alınır mı? ya da başka önerdiğin var mı?bu tarz ucuz gamepadlerde trigger hassasiyeti ve analog hassasiyeti iyi olmuyor fifada frikik vesayre için özellikle analog hassasiyeti çok önemli yoksa hedef alamıyon çok kayıyor falan fakat fiyatı bedava onu da diyim ben de kararsız kaldım almakta
bütçen nedirhocam ben hikayeli oyunlar oynayacağım genelde. arada arkadaşlarla belki mk oynanır ama az. ne diyosun alınır mı? ya da başka önerdiğin var mı?
çok yok hocam 300 350 maxbütçen nedir
bütçenin biraz üstünde ama gamesir t4 nova lite öneririm hall effect analogları olduğu için analog drift problemi yaşama ihtimalin çok az olur ve bilinen iyi bir gamepad üreticisiçok yok hocam 300 350 max
hocam bu nasıl?bütçenin biraz üstünde ama gamesir t4 nova lite öneririm hall effect analogları olduğu için analog drift problemi yaşama ihtimalin çok az olur ve bilinen iyi bir gamepad üreticisi
Bahsettiğim gamepad bu zaten hocam işini fazlasıyla görürhocam bu nasıl?
Bluetooth, Dongle, anahtar için kablolu, Android, IOS, PC ve buhar oyunları ile g Nova Lite kablosuz Gamepad denetleyicisi - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
214tl bunu alıyorum o zaman hocam. konudaki de çok cazip ama iyi değil diyorsunuz dimi?Bahsettiğim gamepad bu zaten hocam işini fazlasıyla görür
214 vergisiz halidir, ama evet konudaki gamepadden daha iyi214tl bunu alıyorum o zaman hocam. konudaki de çok cazip ama iyi değilse almayayım.
tamamdır hocam sağolun. vergi dahil 214 bu arada hocam. beyaz daha hoş sanki diğeri maviye kaçmış pek hoş gelmedi.214 vergisiz halidir, ama evet konudaki gamepadden daha iyi
Evet öyle görünüyorİki adet aaa pille mi çalışıyor yani tv kumanda pili olarak bilinen