hayda demekki onlada alakası yok. Şurda bi ev yapıldı 3 kez su gitti herhalde en son internet kablolarınıda becerdiler. istanbul sene 2026 komedi gibi. Ulan zaten 30 bin kira veriyom para kalmıyor bari internet keyfimi kaçırmayın
ya öyle tabide peşin ödemedim zaten onuda 6 taksitle ödedim. Fiyat sabitleyip sabitlemeyide 6 taksit seçtiğim için 6 ay boyunca 130 lira fazla verip sonra 6 ay ödememek benim için güzel oldu.
Bu arada bi yer dikkatimi çekti Ben şimdi parayı basıp gigafiber seçsem arıza yaşamıyacakmıyım yani...
ne kadar saçma iş ya . Parasını kabul etsek bile sıkıntı olabilir didyoruz. Bende 550 600e sabitledim diye seviniyorum Fiyatı sabitledik 2 ay oldu sorun başladı a...
bu türknet dün sabah 4.44 de gitmiş hala yok genel arıza diyor oyalıyolarmı çözemeedim
1785967990
taahütsüz Türknet başka ne önerirsiniz firma . Fiber alt yapım var 1000 de veriyor ama bana 100e 20 gayet yetiyor fazla para vermeye gerek yok
amin cümleten. Benim işte sıkıntı işte 40 45 anca geliyor saçma sapan bir şey. 3-4 yıldır kpss ile başvuruyoruzda bi yere giremedik. Herhalde dükkan açmayı denemek son çare
yok be hocam yıllardır kira ödüyorum geçinmeye çalışıyoruz. bir şey kat edemiyoruzki. 40 45 bin kazanıyom zaten 2 hafta sonra kira 30 bin olacak. Bunaldım ya birşeyler deniyorum her şey elde patlıyor düz çalışmak cok zor artık. Sanada geçimş olsun senin durumda baya asıkıntıymış. Benim asıl...
he o dediğiniz botlenekcek denen şey işlemcinin gücünümü kısıyor. Bilmiyorum bekledigimden düşük performansı ama ben metin2 oynuyorum 64gb ram 9900x3d ve rx6700 var. 42 43 clientte %100 oluyor işlemci 50 falan açıyorum ama. Belki biraz düşürüyordur. Onun dışında curve optimizer biraz...
işimi görüyor rx6700 tabi biraz yetersiz kalıyor ama. durumum yok malesef gelirim yetmiyor. Psu ram herşeyim ile 9070xt hatta 5080 ile bile çok yakışır. ama rx6700 ile yola devam :)