Kaspersky indirdim ve direkt tespit etti. @sontoxic çok teşekkür ederim. Bildiğim bir uygulamaydı ama sen söylemesen aklıma gelmezdi şunu yapmak.
E o zaman...
Kaynak İzleyicisinde internetimi kullanan uygulamalar arasında böyle bir şey gördüm. Bu nedir? Bilgisi olan var mı? Cloudflare WARP uygulaması indirmiştim...
Bunlardan monitör alarak hayatımın hatasını yaptım. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. Hakkımızı ancak Thh'ye giderek alabiliyoruz. Thh kararından...
Bu şekilde mesaj atıyorsanız, başınızdan geçen talihsizliği de anlatırsanız daha iyi olur. Her sitede sıkıntı yaşayan insanlar, sıkıntı yaşamayan insanlar...
Olmaz olmaz, olsa bile üzülmeye gerek yok. Senin alacağın sistem de iyi gayet. Dark Freezer X123 Duo da alabilirsin bu arada soğutucu.
1737378080
Montaj...
Valla malzeme kalitesi pek iyi değil açıkcası. Ben alacak olsam çtekini alırım. Soğutucu da Thermalright markasından birisini alırız sistemi bi seç de 🙂.
https://www.incehesap.com/southpaws-hazir-sistem-fiyati-56848/?hsu=1773835,910594,632598,960003,1697568,1964855
Aynı sistemi atıcaktım bende, farklı...