emirozdny isimli üyenin son içerikleri

1. E

Sınıftaki kızdan red yemek

Haklısında insan ister istemez takıyor işte ya red etmesi çokta umrumda degilde şimdi red yedik beni görcek falan ne bileyim işte
  2. E

Cevabin için teşşekürler instagram falan varmı bana ulaşabilecegin 1684259717 Haklısında nabiyim işte öyle yaşanmamış gibi davranamiyorum malesef 1684259775 Zaten şuan hiç umrumda degilde yaptık bi ma* lık
  3. E

Arkadaşlar sınıftaki kıza güvenerek whatsapp dan açılıyım dedim red yedim utançtan sınıfın önünden bile geçermiyorum taktik verin veya daha önceden böyle bi durum yaşayan varmı?
  4. E

SHADOW FİGHT TİLSİMLAMA YAZİSİ

Valla usta galiba oyle yapacaz :D oyunun sonunu gormek bize nasip olmadi malesef hilesizi ayri dert hilelisi ayri dert.
  5. E

Bana görede önemli degil ama o kısma girdigim an oyun kitleniyor biyere basmiyor.
  6. E

Ama 2.sindede imkansız yaziyor 1637511080 Bende öyle düşünuyorum hileli diye galiba
  7. E

Çok oynamak istiyorum hilesizde beceremiyorum dedim bari hileyle tadını cikararak oynayayım ama burada takıldım
  8. E

2.kısma geçtim biraz turnuva yaptım hermitin 1 tane korumasını öldürdüm level 8 dim dedim kendimi yükselteyim bi baktım bu kısım ama tılsımlama falan yazmıyor
  9. E

Arkadaşlar merhaba shadow fight 2 oyunumda 2.kisma ulaştım fakat bu kısımda tılsımla yazısı cikmasi gerekirken yazi cikmiyor.
  10. E

8gb 1600 mhz ram var ama pc yavaş

Peki teşşekürler.
  11. E

Hızlı dimi bu kaç gb oldugu fark etmez ssd olsun hızlı olsun yeter bide sonradan windowsu ssd ye mi kurucam tekrar?
  12. E

550 tl
  13. E

İ7 3770 işlemci kaç watt psu gerektirir ?

La benim sistemimim tıpa tıp aynısı tesedüfe bak bende bi tek ramler 1600 mhz okadar :D
  14. E

intel H61 anakarta ssd önerirmisin
  15. E

yok 2 tane hdd var 1TB+500GB 7200 RMP
Geri