2.kısma geçtim biraz turnuva yaptım hermitin 1 tane korumasını öldürdüm level 8 dim dedim kendimi yükselteyim bi baktım bu kısım ama tılsımlama falan yazmıyor2. kısıma geçince direk açıldığından emin misin? Ben öyle hatırlamıyorum.
Çok oynamak istiyorum hilesizde beceremiyorum dedim bari hileyle tadını cikararak oynayayım ama burada takıldımAga zaten hileli sal.
1 tanesini yenmek yeterli olmayabilir.2.kısma geçtim biraz turnuva yaptım hermitin 1 tane korumasını öldürdüm level 8 dim dedim kendimi yükselteyim bi baktım bu kısım ama tılsımlama falan yazmıyor
Hileli oyunda tılsımlayamıyordum benArkadaşlar merhaba shadow fight 2 oyunumda 2.kisma ulaştım fakat bu kısımda tılsımla yazısı cikmasi gerekirken yazi cikmiyor.
Ama 2.sindede imkansız yaziyor1 tanesini yenmek yeterli olmayabilir.
Bende öyle düşünuyorum hileli diye galibaHileli oyunda tılsımlayamıyordum ben
Çokta önemli değil tılsım zatenAma 2.sindede imkansız yaziyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende öyle düşünuyorum hileli diye galiba
Bana görede önemli degil ama o kısma girdigim an oyun kitleniyor biyere basmiyor.Çokta önemli değil tılsım zaten
Girme o zamanBana görede önemli degil ama o kısma girdigim an oyun kitleniyor biyere basmiyor.
Valla usta galiba oyle yapacazGirme o zaman![]()
Hilesiz 1 kez bitirdim, hileli defalarca bitirdim çok eğlenceli cidden oyunValla usta galiba oyle yapacazoyunun sonunu gormek bize nasip olmadi malesef hilesizi ayri dert hilelisi ayri dert.