EmmaStones isimli üyenin son içerikleri

1. E

❌İndirim Bitti! 🔥SAMSUNG Galaxy Buds FE 999,99🔥

İphone 11 kullanıyorum R50i den buna geçsem pişman olur muyum?
  2. E

İkinci el MSI RX 460 4GB ne kadar eder?

Arkadaşlar dolap uygulaması üzerinden 1000 TL'ye satışa koydum birisi 700 TL teklif sundu. Sizce kaça gider? Teklifi değerlendireyim mi? Garanti ve kutusu yok sadece oyunda kullanıldı.
  3. E

Kalıcı Ücretsiz Bedava Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY kodu

Baska kod olan bana da verebilir mi rica etsem?
  4. E

AMD Ekran Kartında En Son Ne Zaman WattMan Aldınız?

Aynısını ben de yaşıyorum yatay şekilde, alt tab yaptığımda oyuna geçtiğimde oluyor arada.
  5. E

Hız aşırtma AMD Radeon

Büyük AAA oyunlarında fps artıyorsa ben de deneyebilirim. :)
  6. E

Hız aşırtma AMD Radeon

oyunlarda kaç fps artış oldu?
  7. E

Hız aşırtma AMD Radeon

Peki öncesi ve sonrası arasındaki fark nedir?
  8. E

CS:GO Smoke içi dalgalı gözüküyor?

Teşekkürler hocam ondan değil merakımdan sordum sadece 10 bit olmadığını yeni öğrendim teşekkür ederim. Ama sadece solda yok aynı şekilde sağında da var.
  9. E

Monitorde iz kalıyor

Sorun monitörden kaynaklıymış başka monitoru de sorun olmuyor.
  10. E

Cidden mi? Bence rahat gözüküyor. 1659542229 Şu sorunu çözebilsem başka bir şey istemiyorum. 1659543013 Telefondan bakınca zor gözüküyor ama yine de gözüküyor yani. :) 1659543806 @Mehmet Yılmaz hocam sizin fikriniz nedir?
  11. E

Bu sorun smoke içine girince sizde de gözüküyor mu? Deniz dalgası gibi aynı dikkatli bakarsanız farkediliyor.
  12. E

Monitorde iz kalıyor

Teşekkür ederim, monitorden zaten memnun değilim. Bozulana kadar kullanıp yenisini alacağım herkese teşekkürler.
  13. E

Monitorde iz kalıyor

Ekranim ips bu arada bu aralar cidden ekranin cok isindigini farkettim. Elimi koyunca yanıyor resmen. Galiba isindigindan dolayi teşekkür ederim. 1659335912 Biraz önce bilgisayarı açıp denedim, ısınmadan denedim ve yine izler kalmaya devam ediyordu. Ekran kartında bir problem olabilir mi acaba...
  14. E

Monitorde iz kalıyor

İnternette dolaşırken bi sitede sabit 30 saniye fln durduktan sonra yeni sekme açınca renklerin bu şekilde iz bıraktığını gördüm. 10 20 saniyeye geçiyor ama rahatsız etti beni. Yardımcı olabilir misiniz? https://www.hizliresim.com/brxz7bi https://www.hizliresim.com/4wxh521 1659301505 @Mehmet...
  15. E

Koyu Renkler Halkalı Gözüküyor

Kusura bakmayın, özür dilerim ben yeni sistem alınca paranoyak olmaya başladım.
Geri