Monitorde iz kalıyor

Reaksiyon skoru
15
İnternette dolaşırken bi sitede sabit 30 saniye fln durduktan sonra yeni sekme açınca renklerin bu şekilde iz bıraktığını gördüm. 10 20 saniyeye geçiyor ama rahatsız etti beni. Yardımcı olabilir misiniz?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz hocam rahatsız ediyorum ama bu konuda bir bilginiz var mi?

Son düzenleme:
Normalde AMOLED ve IPS'de olur ama her ekranda olabilecek bir şey. Muhtemelen ısındığı için yapıyor.

Normalde AMOLED ve IPS'de olur ama her ekranda olabilecek bir şey. Muhtemelen ısındığı için yapıyor.
Ekranim ips bu arada bu aralar cidden ekranin cok isindigini farkettim. Elimi koyunca yanıyor resmen. Galiba isindigindan dolayi teşekkür ederim.

Biraz önce bilgisayarı açıp denedim, ısınmadan denedim ve yine izler kalmaya devam ediyordu. Ekran kartında bir problem olabilir mi acaba nasıl anlarim?

Son düzenleme:
Ekranim ips bu arada bu aralar cidden ekranin cok isindigini farkettim. Elimi koyunca yanıyor resmen. Galiba isindigindan dolayi teşekkür ederim.

Biraz önce bilgisayarı açıp denedim, ısınmadan denedim ve yine izler kalmaya devam ediyordu. Ekran kartında bir problem olabilir mi acaba nasıl anlarim?
Ekran kartıyla bir alakası olduğunu hiç sanmıyorum.

Sorun monitör kaynaklı çok yüksek ihtimal. Isınmadığı zaman da yapıyorsa garantiye göndermeyi düşünebilirsiniz.

İnternette dolaşırken bi sitede sabit 30 saniye fln durduktan sonra yeni sekme açınca renklerin bu şekilde iz bıraktığını gördüm. 10 20 saniyeye geçiyor ama rahatsız etti beni. Yardımcı olabilir misiniz?

@Mehmet Yılmaz hocam rahatsız ediyorum ama bu konuda bir bilginiz var mi?
Televizyon falan varsa ona bağlayıp deneyin. Ama sorun monitör kaynaklıdır.

Teşekkür ederim, monitorden zaten memnun değilim. Bozulana kadar kullanıp yenisini alacağım herkese teşekkürler.

Sorun monitörden kaynaklıymış başka monitoru de sorun olmuyor.

Geri